Αταμάν: «Η Ακρόπολη είναι από τα σημαντικότερα μνημεία του κόσμου»

 

Σε δηλώσεις προχώρησε ο προπονητής του Παναθηναϊκού στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την παρουσίαση των νέων εμφανίσεων του ”τριφυλλιού”. Εκθειάζοντας το μνημείο της Ακρόπολης που θα κοσμεί τις φανέλες.

Ο Εργκίν Αταμάν βρέθηκε στην ξεχωριστή εκδήλωση και κλήθηκε να σχολιάσει τις άκρως εντυπωσιακές εμφανίσεις του Παναθηναϊκού, δηλώνοντας αρχικά πως θα είναι η πρώτη εμφάνιση που θα έχει πάνω της την Ακρόπολη, ενώ στην συνέχεια δήλωσε πως πλέον έχει την ευκαιρία και την δυνατότητα να επισκεφθεί τα σημαντικότερα μνημεία της Αθήνας, ενώ μεταξύ άλλων εξέφρασε την χαρά του και τον ενθουσιασμό του για την συνεργασία με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον σύλλογο.

«Θα ξεκινήσω με το τίποτα δεν είναι αδύνατο. Αυτός είναι και ο λόγος που ήρθα στην ομάδα. Μαζί με τους παίκτες και τον κόσμο, τίποτα δεν είναι αδύνατο. Δεν είχα την ευκαιρία μέχρι τώρα να επισκεφτώ τα ιστορικά σημεία της Αθήνας, μόνο την Ακρόπολη στα παιχνίδια που ήρθα στην Ελλάδα κόντρα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Η Ακρόπολη είναι από τα σημαντικότερα μνημεία όχι μόνο της Αθήνας, αλλά όλου του κόσμου και ο Παναθηναϊκό όχι μόνο η καλύτερη ομάδα της Αθήνας, αλλά όλης της Ελλάδας, με μεγάλη ιστορία και τόσο πολύ κόσμο.

Ο πρόεδρος, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, έχει αναλάβει να συνεχίζει τον θρύλο της ομάδας. Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ όχι μόνο μαζί του, αλλά με όλους. Η φετινή εμφάνιση είναι η πρώτη που θα έχει πάνω της την Ακρόπολη». //ΜΛ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ