Πέσιτς «Θα δούμε πόσο καιρό θα απουσιάσει ο Νέντοβιτς»

 

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σερβίας έκανε δηλώσεις σχετικά με τον τραυματισμό του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, ενώ εξέφρασε την ελπίδα πως ο Νίκολα Μιλουτίνοφ θα αγωνιστεί κόντρα στην Πολωνία.

Λίγο πριν την φάση των “16” η Σερβία αγωνίζεται κόντρα στην Πολωνία (8/9,22.00, ΕΡΤ1)  για την τελευταία αγωνιστική του τετάρτου ομίλου και ο Σβέτισλαβ Πέσιτς έκανε δηλώσεις σχετικά με τον τραυματισμό του Νεμάνια Νέντοβιτς και τις επιστροφές των Νίκολα Μιλουτίνοφ και Βάνια Μαρίνκοβιτς ενώ αποκάλυψε πως οι περισσότεροι προπονητές είχαν ζητήσει από την διοργάνωση την αύξηση των παικτών από 12 σε 14.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο Νέντοβιτς τραυμάτισε τη γάμπα του, μέρος του μυός… θα δούμε πόσο καιρό θα απουσιάσει. Οι γιατροί έχουν πρόγραμμα για την ανάρρωσή του, υπάρχουν ακόμα πολλά παιχνίδια. Ελπίζουμε ότι θα αντέξουμε στο πρωτάθλημα».

«Ελπίζουμε ότι ο Μιλουτίνοφ θα παίξει τα πρώτα λεπτά με την Πολωνία. Είναι ευχή και ο Βάνια Μαρίνκοβιτς να ενταχθεί επίσης στην ομάδα. Θα δούμε στην προπόνηση ποια είναι η κατάσταση. Παίκτες όπως ο Μιλουτίνοφ, ο Βάνια και ο Νέντοβιτς σημαίνουν πολλά. Χαλάνε κάποια από τα σχέδιά μας με την απουσία τους. Όλα αυτά ήταν προβλέψιμα όταν ξεκινήσαμε τη διαδικασία. Ξέραμε ότι θα είχαμε 12 παίκτες αντί για 14, αν και οι περισσότεροι προπονητές ζήτησαν να αυξηθεί ο αριθμός»


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ