Παπανικολάου: «Χρωστάμε στους εαυτούς μας, θα παλέψουμε» (video)

 

O διεθνής φόργουορντ, μίλησε μετά την πέμπτη διαδοχική νίκη της “Επίσημης Αγαπημένης”, τονίζοντας πως στην Γερμανία ξεκινάει ένα νέο τουρνουά για την Εθνική. 

Η Ελλάδα, επικράτησε της Εσθονίας με 90-69 και τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο την παρουσία της στο Μιλάνο, παίρνοντας την πρώτη θέση του ομίλου. Ο Κώστας Παπανικολάου, μίλησε μετά την λήξη της αναμέτρησης, υπογραμμίζοντας πως για την Ελλάδα ξεκινάει πλέον ένα νέο τουρνουά στο Βερολίνο.

 

Αναλυτικά όσα είπε φόργουορντ της Εθνικής:

«Δεν υπάρχουν λόγια για την στήριξη του κόσμου. Πάντα είναι δίπλα μας και μας στηρίζουν και τους ευχαριστούμε από καρδιάς, όπως και όσους βρίσκονται στην Ελλάδα και μας στέλνουν τη θετική τους ενέργεια. Ελπίζουμε να τιμήσουμε τα χρώματα της χώρας και να τους κάνουμε περήφανους.

Ξεκινάει ένα νέο τουρνουά για εμάς και πρέπει να πάμε στην Γερμανία με την ίδια συγκέντρωση για να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά. Εκφράζουν τα όνειρά τους. Είναι ωραίο να έχουν όνειρα. Θα δούμε με το καλό ποιος θα είναι απέναντί μας και θα προετοιμαστούμε. Θα πάμε στην Γερμανία και θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται. Κάθε λεπτό, κάθε κατοχή μετράει και κάθε αγώνας δεν έχει επιστροφή. Χρωστάμε στους εαυτούς μας μια καλή εμφάνιση. Δώσαμε μια υπόσχεση να παλέψουμε και αυτή θα κρατήσουμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ