Ο Γιόκιτς δε σκέφτεται το Eurobasket αλλά την αναμέτρηση με την Ελλάδα

 

Τις προθέσεις των παικτών της Σερβίας για την αναμέτρηση με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023, ξεκαθάρισε σε δηλώσεις του ο σέντερ των Nάγκετς.

Η εθνική ομάδα της Σερβίας συνεχίζει την προετοιμασία της για το Ευρωμπάσκετ, χωρίς τους Πουκουσέβκι και Γιόβιτς, ενώ στις 25/08 έχει να αντιμετωπίσει και την Ελλάδα για τα προκριματικά του Μουντομπάσκετ 2023. Εκεί οι Σέρβοι βρίσκονται με την πλάτη στο τοίχο, μετά το αρχικό 1-3 ρεκόρ τους.

Ο Νίκολα Γιόκιτς ήθελε να κάνει σαφή την κρισιμότητα αυτού του παιχνιδιού τονίζοντας: «Το ενδιαφέρον μας έχει εστιαστεί στην πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023. Όλες οι ομάδες είναι έτοιμες και θα έρθουν για να μας κερδίσουν. Πρέπει στην προετοιμασία μας να προχωράμε βήμα-βήμα, ημέρα-ημέρα ώστε όταν έρθουν τα προκριματικά, να είστε έτοιμοι. Εμάς δεν μας αρέσουν τα σποτ, δεν μας αρέσει το μπάσκετ, μας αρέσουν μόνο οι νίκες».

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη θα φιλοξενηθεί από αυτή του Σβέτισλαβ Πέσιτς στην Σταρκ Αρένα του Βελιγραδίου το βράδυ της 25ης Αυγούστου και ώρα 21:00 (Ελλάδας). Η Εθνικής Ελλάδας μπαίνει στη δεύτερη φάση των προκριματικών με ρεκόρ 3-1, ενώ αυτή της Σερβίας με το εις βάρος της 1-3.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ