Μετατέθηκαν τα παιχνίδια της Εθνικής γυναικών του Ισραήλ για τα προκριματικά του Eurobasket 2025

 

Η FIBA με ανακοίνωσή της ενημέρωσε τον κόσμο για την απόφαση να αναβάλει τους προκριματικούς αγώνες του Ισραήλ στο παράθυρο του Νοεμβρίου 2023 και να τους μεταθέσει για τον Φεβρουάριο του 2024.

Με την εμπόλεμη κατάσταση στο Ισραήλ να είναι σε εξέλιξη η Εκτελεστική Επιτροπή της FIBA πήρε τις αποφάσεις όσον αφορά τους αγώνες της Εθνικής ομάδας γυναικών του Ισραήλ.

Η πρεμιέρα των προκριματικών αγώνων ενόψει του Eurobasket 2025, είναι προγραμματισμένη για τις αρχές Νοεμβρίου, ωστόσο, οι αγώνες του Ισραήλ κόντρα στην Ιρλανδία στις 9 Νοεμβρίου και απέναντι στην Λετονία στις 12 του ίδιου μήνα, μετατέθηκαν για τις 8 και 11 Φεβρουαρίου του 2024 αντίστοιχα.

Η ανακοίνωση

«Με βάση την τρέχουσα κατάσταση στο Ισραήλ και μετά από συστάσεις των συμβούλων ασφαλείας της, η Εκτελεστική Επιτροπή της FIBA Europe έλαβε την απόφαση να αναβάλει τους αγώνες του Ισραήλ στο παράθυρο του Νοεμβρίου 2023 των προκριματικών του EuroBasket Γυναικών 2025 για τον Φεβρουάριο του 2024. Ο αγώνας μεταξύ Ισραήλ και Ιρλανδίας, που είχε προγραμματιστεί προηγουμένως να διεξαχθεί στις 9 Νοεμβρίου 2023, έχει προγραμματιστεί εκ νέου για τις 8 Φεβρουαρίου 2024. Ο αγώνας μεταξύ Λετονίας και Ισραήλ, που είχε προγραμματιστεί προηγουμένως να διεξαχθεί στις 12 Νοεμβρίου 2023, έχει προγραμματιστεί εκ νέου για τις 11 Φεβρουαρίου 2024. Οι ακριβείς ώρες αγώνων για τους αναβληθέντες αγώνες θα επιβεβαιωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο. Η FIBA Europe, σε στενή συνεργασία με την Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης του Ισραήλ, θα συνεχίσει να παρακολουθεί την κατάσταση καθώς παραμένει δεσμευμένη να δώσει προτεραιότητα στην ασφάλεια και την ευημερία όλων των συμμετεχόντων και ενδιαφερομένων σε όλες τις διοργανώσεις της FIBA Europe». //ΜΛ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ