Ιτούδης: «Είναι σημαντικό ότι ξεκινήσαμε έτσι στο τουρνουά» (video)

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, μιλώντας αποκλειστικά στην κάμερα της ΕΡΤ, δήλωσε ικανοποιημένος μετά τη νίκη της Εθνικής Ομάδας με 89-85 επί της Κροατίας, όμως τόνισε πως υπάρχουν πολλά στοιχεία που χρειάζονται βελτίωση, ενώ σχολίασε και την κατάσταση του Γιώργου Παπαγιάννη.

Ο Δημήτρης Ιτούδης συνεχάρη τους παίκτες του για το θετικό ξεκίνημα στο Eurobasket. Παράλληλα, αναφέρθηκε σε όσα… χρίζουν βελτίωσης, έβγαλε το καπέλο στην Κροατία ενώ δεν ξέχασε τον Δημήτρη Αγραβάνη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες. Κάναμε την πρώτη νίκη μας με αντιξοότητες. Η Κροατία δεν είναι ομάδα που παρατά το παιχνίδι, δεν έχει τέτοια προσωπικότητα. Έχουν εγωισμό, τους δώσαμε και εμείς πράγματα. Εκεί χαλαρώσαμε γιατί είχαμε το +16 στο ημίχρονο. Δεν έχουμε τέτοιου είδους νοοτροπία και αυτό θα μας διδάξει. Το παιχνίδι θα μας δώσει πράγματα για να δούμε στο βίντεο. Έχουν παίκτες που μπορούν να δημιουργήσουν πράγματα. Σε ένα τουρνουά είναι σημαντικό ότι ξεκινήσαμε έτσι.

Πάντα βρίσκουμε κάποιον από τον πάγκο και δίνει κάτι διαφορετικό. Ο Αγραβάνης ήταν καταπληκτικός. Μας λείπουν ο Παπαγιάννης και ο Κώστας Αντετοκούνμπο. Ο Παπαγιάννης είναι καλύτερα, δεν θέλαμε να ρισκάρουμε. Έχουμε σεβασμό σε κάθε ομάδα που μας παραχωρεί τους παίκτες της. Ο Παπαγιάννης έχει ελπίδες να αγωνιστεί αύριο».
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ