«Απόφαση του Σκαριόλο το Ισπανικό διαβατήριο του Μπράουν» (video)

 

Η “Φούριας ρόχας” κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης για 4η φορά, με τον Αμερικανο-Ισπανό πόιντ γκαρντ να παίζει μεγάλο ρόλο σ’ αυτή την σπουδαία επιτυχία της ομάδας.

Ο Μάνατζερ του Σέρτζιο Σκαριόλο, Όμπραντ Φίμιτς με δηλώσεις του γνωστοποίησε ότι το γεγονός ότι ο Λορέντζο Μπράουν πήρε το ισπανικό διαβατήριο ήταν ιδέα του πελάτη του, παρά την έντονη κριτική που δέχθηκε.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε: 

«Το να αποκτήσει ο Λορέντζο Μπράουν το ισπανικό διαβατήριο, ήταν ιδέα του Σκαριόλο. Πολλοί ήταν κατά αυτής της απόφασης, του ασκήθηκε έντονη κριτική, αλλά στο τέλος η κίνηση αυτή λειτούργησε στο 100%. Ο Λορέντζο έκανε το καλύτερο τουρνουά της καριέρας του και ανταπέδωσε στον προπονητή του την εμπιστοσύνη που του έδειξε. 

Ο Σέρχιο έδειξε για άλλη μια φορά το εκπληκτικό του επίπεδο. Απέδειξε ότι δικαιωματικά βρίσκεται στην ελίτ των Ευρωπαίων προπονητών. Νομίζω ότι αυτό είναι το καλύτερο τουρνουά του στον πάγκο της Εθνικής Ισπανίας, δεδομένου ότι είχε μια αρκετά μέτρια ομάδα στη διάθεσή του. Δεν είναι περίεργο που ο Χόρχε Γκαρμπαχόσα τον αποκάλεσε τον καλύτερο προπονητή έχοντας παίξει και μαζί του.

Αν δούμε τον τελικό του Βερολίνου, οι Ισπανοί έπαιξαν εξαιρετική άμυνα. Οι Γάλλοι για πολλή ώρα δεν μπορούσαν να βρουν καμία λύση στην επίθεση, αν και είχαν παίκτες όπως οι Φουρνιέ, Ερτέλ, Γκομπέρ… Προσπάθησαν να επιστρέψουν στο παιχνίδι, αλλά η Ισπανία ήλεγχε με σιγουριά την πορεία της αναμέτρησης».
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ