Καντζούρης και Μπιλάλης βλέπουν… Ιταλία

Η Εθνική Εφήβων γνώρισε τη δεύτερη ήττα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18, αλλά τα άσχημα νέα ήλθαν νωρίς, όταν τραυματίστηκε ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ. Ο ομοσπονδιακός προπονητής και ο γκαρντ του Περιστερίου μίλησαν για το ματς με την Σλοβενία και τον κομβικό αγώνα με τη γειτονική χώρα στα νοκ άουτ.

Αρχικά, ο Ηλίας Καντζούρης είπε: Παίξαμε άσχημα, σίγουρα ο τραυματισμός του Σαμοντουροβ μας αποσυντόνισε, αλλά θα έπρεπε να έχουμε καλύτερη αντίδραση και λειτουργία. Η ουσία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος είναι στα νοκ αουτ παιχνίδια, όποτε  πρέπει να… μαζευτούμε άμεσα και να συνειδητοποιήσουμε τι παιχνίδι έχουμε μπροστά μας“.

Καντζούρης και Μπιλάλης βλέπουν… Ιταλία
Ο διεθνής γκαρντ του Περιστερίου δεν ήταν σε καλή μέρα… / FIBA

Από τη μεριά του, ο Κωνσταντίνος Μπιλάλης υποστήριξε: Μετράμε δύο ήττες σε τρεις αγώνες, αλλά από εδώ και πέρα το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα αλλάζει μορφή με τα νοκ άουτ παιχνίδια. Αυτό που πρέπει να κάνουμε όλοι είναι να κοιτάξουμε το επόμενο ματς, γιατί μια νίκη σε φέρνει στην οχτάδα. Μια ήττα σε στέλνει στις θέσεις 9-16. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Θα πρέπει εμείς να κάνουμε καλά τη δουλειά ας. Να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να δούμε τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε στο παρκέ“.

Ο τραυματισμός στου Αλέξανδρου Σαμοντούροβ είναι κομμάτι της κουβέντας και της κατάστασης:Είναι κάτι που συνέβη, όλοι στενοχωρηθήκαμε. Δεν ξέρουμε αν θα μπορεί να παίξει ή όχι. Ξέρουμε ότι θέλει να βοηθήσει και να είναι εκεί. Θα περιμένουμε όμως τι θα πει το ιατρικό επιτελείο. Αν δεν μπορεί να παίξει, θα πρέπει να κοιτάξουμε αυτοί οι έντεκα που θα είμαστε ετοιμοπόλεμοι, να κάνουμε το καλύτερο για να συνεχίσουμε“.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ