Επισκέφθηκε την Εθνική ο Μητσοτάκης ενόψει Προολυμπιακού

Την επίσκεψη του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, δέχτηκε σήμερα (1/7) η Εθνική Ανδρών, στο ξενοδοχείο όπου μένουν οι αποστολές των έξι ομάδων που θα συμμετάσχουν στο Προολυμπιακό τουρνουά του ΣΕΦ.

Τον Πρωθυπουργό υποδέχτηκε ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος και τον συνόδευσε στην αίθουσα όπου τον ανέμεναν όλα τα μέλη της ομάδας. Εκεί, ο γνωστός φίλος του μπάσκετ Κυριάκος Μητσοτάκης, ευχήθηκε στην ομάδα καλή επιτυχία, ενθυμούμενος και το ότι στον θρίαμβο του 1987 στο ΣΕΦ ήταν “παρών” στο γήπεδο και εκφράζοντας την πεποίθηση ότι όλα θα πάνε καλά, μετά και το αίσιο τέλος της προσπάθειας να “έρθει” το Προολυμπιακό στην Ελλάδα.

«Η σχέση μας με την Εθνική μπάσκετ είναι γνωστή και δεδομένη. Και η αγάπη δεδομένη», σημείωσε ο Πρωθυπουργός μιλώντας με τους παίκτες και το επιτελείο της Εθνικής Ομάδας.

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι -και το λέω εκπροσωπώντας όλη την ομάδα- που είστε εδώ μαζί μας, γιατί αυτό δείχνει όχι απλά την υποστήριξη, δείχνει όλη τη θετική ενέργεια και όλα τα vibes, θα έλεγα, θετικά, από όλη την Ελλάδα. Εκπροσωπούμε όλη την Ελλάδα, οπότε νιώθουμε ότι είμαστε όλοι ένα σώμα και έτσι πάμε να κερδίσουμε», ανέφερε ο Πρόεδρος της ΕΟΚ.

«Κι εγώ από την πλευρά μου, κ. Πρωθυπουργέ, και για τους παίκτες, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε που ήρθατε εδώ, γιατί η Εθνική Ομάδα δεν κοιτάει κανέναν, είναι πάνω από όλους και είναι εθνική υπερηφάνεια και τιμή που είμαστε εδώ, σαν Έλληνες», τόνισε ο Προπονητής της Εθνικής Βασίλης Σπανούλης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ