ΕΟΚ: Δημιουργία Πανελλήνιου Πρωταθλήματος U21

 

Με ανακοίνωσή της η ομοσπονδία έκανε γνωστό το νέο εγχείρημά της, με τη νέα διοργάνωση που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής αθλητές γεννημένοι τα έτη 2002-2003-2004.

Η ΕΟΚ, γνωστοποίησε τη δημιουργία πρωταθλήματος U21, με τις δηλώσεις για συμμετοχή να έχουν καταληκτική ημερομηνία τη Δευτέρα 1η Αυγούστου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Ένα ακόμη νέο βήμα γίνεται στην ΕΟΚ με την θέσπιση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος U21. Η ανακοίνωση της δημιουργίας αυτής της νέας διοργάνωσης έχει ήδη βρει τη θέση του στη Γενική Προκήρυξη Πρωταθλημάτων και Κυπέλλων της περιόδου 2022-23.

Βάσει του άρθρου 1, παράγραφος 12 της Γενικής Προκήρυξης δικαίωμα συμμετοχής στις ομάδες έχουν οι αθλητές γεννημένοι τα έτη 2002-2003-2004, ενώ υπάρχει η δυνατότητα να χρησιμοποιηθούν μέχρι έξι αθλητές το ανώτατο, οι οποίοι είναι γεννημένοι πριν το έτος 2004. Η εκδήλωση πρόθεσης συμμετοχής στο εν λόγω Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U21 έχει καταληκτική ημερομηνία την Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022, ώστε στη συνέχεια να διαμορφωθούν οι όμιλοι και ο τρόπος διεξαγωγής του.

Τέλος σας ενημερώνουμε ότι μπορούν δύο ή περισσότερες ομάδες να συμπράξουν προκειμένου να προχωρήσουν σε εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U21 από κοινού.

Οι δηλώσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα αποστέλλονται με email (eok-champ@basket.gr)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ