Ελεύθερη η είσοδος στη Ρόδο

 

Η Εθνική Γυναικών ταξιδεύει την Κυριακή (20/11) στη Ρόδο, όπου θα δώσει δύο αγώνες για την πρόκριση στο Eurobasket 2023, με τον κόσμο να έχει τη δυνατότητα να στηρίξει τη “γαλανόλευκη” με δωρεάν είσοδο στο γήπεδο.

Το γυναικείο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετωπίζει στη Ρόδο στις 24 Νοεμβρίου την Εσθονία και στις 27 Νοεμβρίου την Μεγάλη Βρετανία, με την ΕΟΚ να ανακοινώνει πως η είσοδος στο κλειστό της Καλλιθέας, να είναι ελεύθερη για το κοινό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Η Εθνική Γυναικών ταξιδεύει την Κυριακή (20/11) στη Ρόδο, όπου θα δώσει δύο αγώνες για την πρόκριση στο Ευρωμπάσκετ 2023. Στις 24 Νοεμβρίου αντιμετωπίζει την Εσθονία και στις 27 Νοεμβρίου την Μεγάλη Βρετανία και οι Ελληνίδες διεθνείς θέλουν να νιώσουν και την στήριξη από τους Έλληνες φιλάθλους.

Η είσοδος στους αγώνες της Εθνικής Ομάδας θα είναι ελεύθερη! Όποια σωματεία επιθυμούν να στηρίξουν την προσπάθεια του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ομαδικά, παρακαλούνται να στείλουν ένα e-mail με το όνομα του σωματείου και τον αριθμό ατόμων που θα παρακολουθήσουν τους αγώνες στο tickets@basket.gr με την διευκρίνιση ποιον αγώνα από τους δύο αγώνες αφορά το αίτημα ή αν αφορά και τους δύο. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση των σχολείων.

*Σε περίπτωση που η ζήτηση ξεπεράσει τον αριθμό διαθέσιμων θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας». //

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ