Δύσκολο τουρνουά για την ΑΕΚ στην Ιταλία

 

Η “Βασίλισσα” θα ταξιδέψει αύριο (23/09) για τη γειτονική χώρα, όπου θα συμμετάσχει στο «Trofeo D’ Abruzzo» το επερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Η ΑΕΚ προετοιμάζεται για ένα δυνατό φιλικό τουρνουά στα όρια της κεντρικής και νότιας Ιταλίας. Στην Περιφέρεια Αμπρούτσο η “Βασίλισσα” θα αντιμετωπίσει τις Βερόνα, Μπάγερν Μονάχου και Πέζαρο.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ:

«Στα όρια Κεντρικής/Νότιας Ιταλίας, στην Περιφέρεια Αμπρούτσο, άλλοτε περιοχή του Βασιλείου των Δύο Σικελιών, ταξιδεύει αύριο (Παρασκευή, 23/09) η “Βασίλισσα”.

Υπενθυμίζεται, ότι το συγκρότημα του Ηλία Καντζούρη, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την περίοδο 2022-2023, θα συμμετάσχει στο ισχυρό Τουρνουά (TrofeoD’ Abruzzo) του Τέραμο, μαζί με τις Μπάγερν Μονάχου, Βερόνα και Πέζαρο.

Το Τουρνουά θα διεξαχθεί στο (παραδοσιακό Κλειστό της περιοχής) Pala Scapriano των 3.500 θέσεων, με τον εντυπωσιακό ελλειπτικό θόλο, κατασκευής 1980.

To πρόγραμμα των αγώνων:

Σάββατο (24/09)

19:00: ΑΕΚ – Scaligera Βερόνα

21:30: Μπάγερν Μονάχου – Libertas Πέζαρο

Κυριακή (25/09)

18:30: Μικρός Τελικός

21:00: Τελικός

Οι “κιτρινόμαυροι” θα προπονηθούν αύριο το πρωί στα Άνω Λιόσια και κατόπιν θ’ αναχωρήσουν για το “Ελ. Βενιζέλος”, προκειμένου να ταξιδέψουν στο Τέραμο, μέσω Ρώμης».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ