Δύο χρόνια χωρίς τον Στέβαν…

 

Η ΑΕΚ πραγματοποίησε μια συγκινητική ανάρτηση, με αφορμή τα δύο χρόνια από τον χαμό του Γέλοβατς: «Απόψε ο Στέβαν παίζει μαζί μας».

Η 5η Δεκεμβρίου θα είναι πάντα μια μαύρη μέρα για την “Ένωση”. Σαν σήμερα (05/12), πριν δύο χρόνια, έφυγε από τη ζωή ο Στέβαν Γέλοβατς, ύστερα από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη. Ο πάντα χαμογελαστός Σέρβος, ήταν μόλις 32 ετών και μετρούσε περίπου τέσσερις μήνες στην ομάδα, ωστόσο ουδείς τον ξεχνά στην μπασκετική (και όχι μόνο) ΑΕΚ. Άλλωστε, η φανέλα του έχει τη θέση της στην οροφή του γηπέδου των Λιοσίων, ενώ και το γυμναστήριο του γηπέδου έχει πάρει στη μνήμη του το όνομά του.

Εν όψει λοιπόν του αποψινού κρίσιμου αγώνα με την Σάσαρι, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής ημέρας του Basketball Champions League, η αθηναϊκή ΚΑΕ αναφέρει στο συγκινητικό της μύνημα: «Ο Στέβαν παίζει και σήμερα μαζί μας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Δύο χρόνια από την αποφράδα, που έσβησε το χαμόγελο του Stevan. Σαν σήμερα, που μετά από 22 ημέρες αδιάκοπης και άνισης μάχης – συνεπεία εγκεφαλικού επεισοδίου – με τον τρισκατάρατο, το γελαστό παιδί της “Βασίλισσας”, έγινε άγγελος και πέταξε στους ουρανούς. 5 Δεκεμβρίου 2021 ήταν… Που το μαντάτο από τη Σερβία μάς τσάκισε τα σωθικά. Μας πλάκωσε την ψυχή μας. Δεν συμβιβαστήκαμε ποτέ με το ακατανόητο. Και ποιος έμφρων άνθρωπος μπορεί να συμβιβαστεί δηλαδή; Άλλωστε, ο Stevan παίζει πάντα μαζί μας. Ο Stevan παίζει και ΣΗΜΕΡΑ μαζί μας. Μας θωρεί από ψηλά. Πιο ψηλά από την οροφή του Olympic Hall, όπου η φανέλα με το 13 στέκεται αγέρωχη για να μας θυμίζει την τραγική απώλεια αλλά και τις στιγμές της βραχυβίου κοινής διαδρομής μας. Δεν σε ξεχνάμε, πολυαγαπημένε Stevan. Αθάνατος…».//ΠΜ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ