Δίπλα στο Κέντρο Ειδικών Ατόμων η “Χαρά” ο Ολυμπιακός

 

Οι παίκτες των “ερυθρόλευκων” μοίρασαν δώρα και πέρασαν χρόνο με τα παιδιά που φιλοξενούνται στον Κέντρο, δείχνοντας για ακόμη μια χρονιά, το άλλο τους πρόσωπο.

Αντιπροσωπεία παικτών του Ολυμπιακού, βρέθηκε στο Κέντρο Ειδικών Ατόμων η “Χαρά”, μοίρασαν δώρα και πέρασαν χρόνο με τα παιδιά, όπως έκανε γνωστό η ίδια η ΚΑΕ με ανακοίνωσή της.

Συγκεκριμένα οι Τόμας Γουόκαπ, Άλεκ Πίτερς, Τζόελ Μπoλομπόι, Μιχάλης Λούντζης και Τζορτζ Πάπας εκπροσώπησαν το αγωνιστικό τμήμα των “ερυθρόλευκων”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός, επισκέφθηκε το Κέντρο Ειδικών Ατόμων η «Χαρά», το οποίο είναι σωματείο-μέλος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Τόμας Γουόκαπ, Άλεκ Πίτερς, Τζόελ Μπoλομπόι, Μιχάλης Λούντζης και Τζορτζ Πάπας επισκέφθηκαν το Κέντρο Ειδικών Ατόμων η «Χαρά», μέλος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί». Εκεί, μοίρασαν τα χριστουγεννιάτικα δώρα που ζήτησαν τα παιδιά από τον Άγιο Βασίλη, εισπράττοντας τα χαμόγελα και τις αγκαλιές τους.

Παράλληλα, ξεναγήθηκαν στους χώρους που τα παιδιά περνούν τον χρόνο τους. Στο πλευρό των παικτών του Ολυμπιακού και «βοηθοί» τους στο μοίρασμα των δώρων».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ