Δημήτρης Ιτούδης: Εξελίξεις με το θέμα του Τούρκου καταγγέλοντα

Χθες το βράδυ έγινε γνωστό πως Τούρκος γείτονας του Έλληνα ομοσπονδιακού τεχνικού τον κατήγγειλε για εξύβριση του ίδιου αλλά και του τουρκικού έθνους, με τα ΜΜΕ της χώρας να το έχουν στην κορυφή των ρεπορτάζ τους. Σήμερα, ο καταγγέλλοντας ανέφερε πως οι δικηγόροι του Δημήτρη Ιτούδη επικοινώνησαν μαζί του!

Ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε και ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδος, Δημήτρης Ιτούδης, δέχθηκε καταγγελία από τον Τούρκο γείτονά του στην Κωνσταντινούπολη, επειδή ο Έλληνας κόουτς πάρκαρε λανθασμένα και ύστερα εξύβρισε τον καταγγέλοντα, αλλά και το τουρκικό έθνος.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να γίνει γνωστό τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Τουρκία, στην οποία είναι και… πρώτο θέμα.

Ο γείτονας του δήλωσε σήμερα πως η ομάδα υπεράσπισης του Ιτούδη επικοινώνησε μαζί του, προτείνοντάς του να τα βρουν με έναν άλλο τρόπο, χωρίς να φτάσουν στις δικαστικές αίθουσες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στα τουρκικά ΜΜΕ:

«Για το θέμα με τον Δημήτρη Ιτούδη, δεν γνώριζα ότι ήταν αυτός που προσέβαλλε τη σύζυγό μου και τη χώρα μου. Έχουμε υποβάλλει μήνυση στην Εισαγγελία.

Μετά το συμβάν πήρα μία κλήση από τον Ιτούδη. Οι δικηγόροι του κάλεσαν τους δικηγόρους μου. Είπαν ότι δεν πρέπει να εξελίξουμε το περιστατικό και να αποσύρουμε την καταγγελία μας».//ΓΚ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ