Δικαιώθηκε ο Μήτογλου, επιστρέφει στο Παγκόσμιο και -πιθανότατα- τον Παναθηναϊκό! (audio)

Εξαιρετική εξέλιξη για τον Έλληνα πάουερ φόργουορντ, ο οποίος δικαιώθηκε στο μέγιστο βαθμό που μπορούσε από το CAS και επιστρέφει στα παρκέ το συντομότερο δυνατό, σε επίπεδο εθνικής και… ομάδας.

Ο Ντίνος Μήτογλου τιμωρήθηκε σε πρώτο βαθμό με 32 μήνες για χρήση απαγορευμένων ουσιών, κάτι που αν ισχύσει θα επιστρέψει στα παρκέ τον Νοέμβριο του 2024. Υπενθυμίζουμε ότι η τελευταία φορά που πάτησε παρκέ για επίσημη αναμέτρηση ήταν το Μάρτιο του 2022. Ωστόσο, η πλευρά του αθλητή ήλπιζε σε σημαντική μείωση, κάτι που εν τέλει έγινε. Για την ακρίβεια, ο 27χρονος δικαιώθηκε σε ποσοστό 66%, με αποτέλεσμα η ποινή να πέφτει στους 16 μήνες, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να επιστρέψει στο παρκέ από τώρα.

Πλέον, ο Έλληνας πάουερ φόργουορντ μπορεί επίσημα να προπονηθεί από τις 28 Ιουλίου, άρα και να είναι διαθέσιμος για την Εθνική Ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ του 2023. Οι τελευταίες εξελίξεις δίνουν τη δυνατότητα στον Μήτογλου να συνεχίσει τις επαφές που έχει με ελληνική ομάδα, με την οποία υπάρχει και… προσυμφωνία. Ο λόγος για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά στο να τον υπογράψει. Σύμφωνα με πληροφορίες -οι οποίες δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί- υπάρχει συμφωνία έως το 2026 ανάμεσα στις δύο πλευρές.//

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ