Διευθετήθηκε και η τελευταία εκκρεμότητα του Άρη | Άρθηκαν τα ban

 

Η “κιτρινόμαυρη” ΚΑΕ, λίγο πριν την έναρξη των υποχρεώσεων για τη Basket League, ενημέρωσε την οριστική διευθέτηση των οφειλών της προς τους Βίκτορ Σανικίτζε και Μάικλ Τζένκινς.

Συγκεκριμένα, η ΚΑΕ Άρης ενημέρωσε τον κόσμο της για την άρση των ban που της είχε επιβληθεί από τη FIBA, διευθετώντας και την τελευταία λεπτομέρεια. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, πέραν των δύο τελευταίων, είχε ξεπληρώσει προηγουμένως και τους Ντέβιν Μαρμπλ, Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους και Βλάντο Γιάνκοβιτς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τους τέσσερις πρώην αθλητές της ομάδας οι οποίοι είχαν επιβάλλει ban από τη FIBA. Ο λόγος για τους Βίκτορ Σανικίτε, Ντέβιν Μαρμπλ, Βλάντο Γιάνκοβιτς και Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους.

Οι συμφωνίες με τους άνωθεν έγιναν από την ΚΑΕ ΑΡΗΣ χωρίς να χρειαστεί μεσολάβηση της FIBA. Ενημερώνουμε ότι στην περίπτωση του Μαρμπλ υπάρχει εξόφληση, ενώ η υπόθεση του Σανικίτζε διευθετήθηκε οριστικά, κάτι που έχει γίνει ήδη στην περίπτωση του Μάικλ Τζένκινς, η οποία ήταν η πιο «επίπονη» οικονομικά για την ομάδα μας.

Η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΡΗΣ διευθετεί (σε καθημερινή βάση) τις σημαντικές εκκρεμότητες του παρελθόντος και πρώτος στόχος παραμένει η οικονομική εξυγίανση της εταιρείας, σε μία πολύ δύσκολη, οικονομικά, εποχή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ