Ράντονιτς: «Δεν θέλω να σχολιάσω όσα είπε ο Γκριγκόνις, τον συγχαίρω για τη EuroLeague»

Ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε για τον Λιθουανό παίκτη του "τριφυλλιού", δίνοντας του συγχαρητήρια για την κατάκτηση του τροπαίου.

Οι δηλώσεις του Ντέγιαν Ράντονιτς:

Για τον φετινό Παναθηναϊκό και τις διαφορές με τον δικό του: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη σπουδαία σεζόν, ήταν η καλύτερη ομάδα της σεζόν. Μπορούμε να συζητήσουμε πολλά για τις διαφορές. Ο Αταμάν είναι εκπληκτικός προπονητής, πήρε τις EuroLeague με την Αναντολού Εφές, τώρα με τον Παναθηναϊκό. Ήταν απίστευτη και η ατμόσφαιρα του κόσμου. Άξιζαν να το πάρουν, το πήγαν βήμα – βήμα».

Για το αν θα ήθελε να απαντήσει στον Μάριους Γκριγκόνις και όσα έχει πει γι’ αυτόν: «Θέλω να πω συγχαρητήρια και στον Μάριους για τη σπουδαία σεζόν και τα τρόπαια. Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι άλλο. Εγώ είμαι προπονητής, εκείνος είναι παίκτης. Θέλω να συγχαρώ τον Παναθηναϊκό και εκείνον για την κατάκτηση της EuroLeague».

«Θέλω απλώς να απευθύνω τους χαιρετισμούς μου προς τον Ντέγιαν Ράντονιτς, είναι ο αγαπημένος μου προπονητής και θέλω να τον συγχαρώ που είχε τόσο δίκιο».//ΓΡ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ