Έβανς: «Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν το πως νιώθω αυτή τη στιγμή»

Ο ηγέτης της Ζάλγκιρις Κάουνας στάθηκε ξανά άτυχος, αφού τραυματίστηκε στην επιγονατίδα και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 6-8 μήνες.

Ο Κίναν Έβανς με ποστάρισμά του στο Instagram, μίλησε για τον τραυματισμό του, αλλά και για το ότι θα γυρίσει πιο δυνατός από αυτήν την περιπέτεια, όπως ακριβώς συνέβη και με τη ρήξη αχιλλείου προ διετίας.

«Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν το πως νιώθω αυτή τη στιγμή, απλά είναι απογοητευτικό το γεγονός ότι όλη τη σεζόν πίεζα τον εαυτό μου ώστε να επανέλθει στο ανώτερο επίπεδο. Όμως η ζωή ούτε ήταν, ούτε θα είναι δίκαιη. Ο Θεός δεν κάνει λάθη κι εγώ απλά πρέπει να τον εμπιστευθώ.

Στην πόλη του Κάουνας και στους φίλους της Ζαλγκίρις θέλω να πω μια ειλικρινή συγγνώμη που δεν θα μπορέσω να τους βοηθήσω να φέρουν το τρόπαιο του πρωταθλητή στο σπίτι μας αυτή τη σεζόν. Φυσικά και θα φωνάζω υπέρ της ομάδας στους τελικούς.

Τέλος, όσοι με γνωρίζουν και ξέρουν τον χαρακτήρα μου, είναι σίγουροι ότι αυτό θα με πεισμώσει να είμαι ακόμα καλύτερος και πιο δυνατός (και επίσης να τελειώσω μια σεζόν). Δεν μπορώ να απαντήσω προσωπικά σε όλους, αλλά λέω ένα μεγάλο “ευχαριστώ” για τα μηνύματα συμπαράστασης που δέχομαι. Ο θεός να σας ευλογεί».//ΔΜ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ