Δίελα: «Αν έχουμε ψυχή και δώσουμε έμφαση στην άμυνα μπορούμε να τα καταφέρουμε»

 

Η έμπειρη φόργουορντ της “γαλανόλευκης”, σε δηλώσεις που παραχώρησε στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ, αναφέρθηκε στη συμμετοχή της Ελλάδας στο Eurobasket και στάθηκε στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα για να παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό πρόσωπο.

Η Εθνική Γυναικών συνεχίζει την προετοιμασία της για τη συμμετοχή στο Eurobasket (15-25/6) και η Ιωάννα Δίελα στάθηκε στην προσπάθεια που γίνεται από τις “γαλανόλευκες” για να παρουσιάσουν το καλύτερο δυνατό πρόσωπο στα παρκέ.

Αναλυτικά όσα είπε η έμπειρη φόργουορντ:

«Είναι τεράστια επιτυχία για το ελληνικό γυναικείο μπάσκετ που είμαστε παρούσες σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση για ακόμα μια φορά. Βρισκόμαστε ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και θα δώσουμε ότι έχουμε για να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».

Για το 2ο Τουρνουά “Βάσω Μπεσκάκη”, είπε: «Στο τουρνουά “Βάσω Μπεσκάκη” το γήπεδο του Αγίου Θωμά στον αγώνα με την Ιταλία γέμισε. Ήταν μεγάλη χαρά να βλέπεις τόσο κόσμο όλων των ηλικιών μέσα στο γήπεδο και είναι κάτι που δεν το βλέπεις συχνά σε αγώνες μπάσκετ γυναικών στην Ελλάδα. Σίγουρα το αποτέλεσμα δεν μας κάνει υπερήφανες, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ήταν μέσα στο πλαίσιο της προετοιμασίας μας».

Για το πού εστιάζει η Εθνική Γυναικών, επισήμανε: «Σίγουρα από τα φιλικά βγάζεις κάποια σημαντικά συμπεράσματα, βλέπεις τις αδυναμίες σου και σκοπός σου είναι να τις διορθώσεις. Έχουμε μια βδομάδα μέχρι να φύγουμε για το Ισραήλ όπου θα δουλέψουμε πάνω στα λάθη μας και πάνω στους αντιπάλους μας. Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά στο παρκέ».

Για το τι είναι αυτό που χαρακτηρίζει την Εθνική Γυναικών, ανέφερε: «Η άμυνα και η ψυχή που βγάζουμε στο γήπεδο. Μπορεί στο τελευταίο φιλικό να μην πήγαν καλά τα πράγματα, αλλά έχουμε δείξει ότι αν έχουμε ψυχή και δώσουμε έμφαση στην άμυνα μπορούμε να τα καταφέρουμε».//Τ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ