Διαψεύδει η Λετονία για Πορζίνγκις

Η Εθνική ομάδα της πατρίδας του ΝΒΑer αναφέρθηκε στις φήμες που ήθελαν τον 28χρονο και διέλυσε τις αμφιβολίες μέσω ενός “τιτιβίσματος”.

Την Τετάρτη (09/08), ο Ρούπερτ Φάμπιγκ, Ολλανδός δημοσιογράφος, ανάρτησε στο Twitter πως ο Πορζίνγκις νιώθει ενοχλήσεις στο πόδι του και πως η Λετονία αγωνιά για την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023. Ωστόσο, αυτές οι πληροφορίες έκαναν το γύρο του μπασκετικού κόσμου και η Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης της χώρας αναφέρθηκε σε αυτό.

Η Λετονία αρνήθηκε αυτές τις φήμες, προσθέτοντας πως η προπονητική πορεία του εθνικού συνόλου αλλά και του NBAer βρίσκονται σε ταυτόχρονη εξέλιξη. Συμπληρωματικά, ολοκλήρωσε με την ανακοίνωση της 12άδας κόντρα στην Δομινικανή Δημοκρατία, η οποία θα ανακοινωθεί το Σάββατο (12/08).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λετονικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης:

«Υπήρξαν πληροφορίες που αμφισβητούν τη συμμετοχή του Κρίσταπς Πορζίνγκις στο Παγκόσμιο Κύπελλο της FIBA. Η Ομοσπονδία Μπάσκετ της Λετονίας τις αρνείται.

Τόσο τα ατομικά σχέδια προπόνησης, όσο και η συνολική προπονητική διαδικασία της ομάδας, βρίσκονται σε εξέλιξη. Η δωδεκάδα για τον αγώνα με τη Δομινικανή Δημοκρατία θα ανακοινωθεί στις 12 Αυγούστου».//ΓΚ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ