Τακιανός: «Ήμασταν κυρίαρχοι και ελέγξαμε το παιχνίδι»

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μίλησε για την εξαιρετική εμφάνιση της ομάδας του στην έδρα της Γαλατάσαραϊ, όπου επικράτησε με 88-77 επί της Τουρκικής ομάδας.

Ο Φώτης Τακιανός ενορχήστρωσε άψογα την ομάδα του και έφυγε με την νίκη από το “Sinan Erdem” στο πλαίσιο της πρεμιέρας του Basketball Champions League.

Παρά το γεγονός ότι η επίθεση έδωσε την νίκη στον ΠΑΟΚ, ο προπονητής του συλλόγου στις δηλώσεις του στάθηκε στην άμυνα, η οποία έδειξε τον δρόμο και στην επίθεση, ενώ σύμφωνα με τον Φώτη Τακιανό οι παίκτες του είχαν εκπληκτική συγκέντρωση καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα και κατάφεραν να επικρατήσουν επί της ισχυρής Γαλατάσαραϊ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ξέραμε τι ομάδα αντιμετωπίζαμε και μάλιστα εκτός έδρας, κάτι που αυξάνει άμεσα τη δυσκολία του αγώνα. Μπορούμε να πούμε ότι ήμασταν κυρίαρχοι και ελέγξαμε το παιχνίδι και στα 40 λεπτά. Με αρχή από την άμυνα μας. Ήταν ζωτικό που ελέγξαμε τα αμυντικά ριμπάουντ και δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να εκτελέσει από δεύτερες επιθέσεις. Με την αμυντική μας τακτική, προσπαθήσαμε να βγάλουμε τον αντίπαλο από τις καλές του θέσεις. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ξεκινήσαμε έτσι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, γιατί είχαν εκπληκτική συγκέντρωση και προσπάθησαν πολύ. Έδωσαν την ψυχή τους στο παιχνίδι».//ΜΛ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ