Καντσελιέρι: «Δεν πρέπει να πούμε μεγάλα λόγια»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ έκανε δηλώσεις, αναφορικά με την κλήρωση των Θεσσαλονικιών στα προκριματικά του Basketball Champions League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μάσιμο Καντσελιέρι:

Για την διαδικασία των προκριματικών: «Είναι κάτι που το έκανα την προηγούμενη χρονιά με την Στρασμπούρ και μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι πρόκειται για κάτι πολύ ιδιαίτερο. Είναι σα να μιλάμε για Play Off, στην αρχή όμως της χρονιάς. Είναι κάτι εντελώς διαφορετικό», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Δεν μπορείς να θεωρήσεις τίποτα δεδομένο. Είναι όλα ανοιχτά. Ακόμη κι αν έχεις την καλύτερη ομάδα δεν είναι σίγουρο ότι θα περάσεις. Πέρσι για παράδειγμα, όταν έγινε η κλήρωση, θεωρήσαμε στη Στρασμπούρ ότι θα είναι πολύ δύσκολη η προσπάθειά μας, σχεδόν αδύνατη, αλλά τα καταφέραμε και προκριθήκαμε. Για αυτό και τώρα δεν πρέπει να πούμε μεγάλα λόγια, αλλά να κοιτάξουμε να προετοιμαστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτό είναι το πιο σημαντικό, να προετοιμαστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», τόνισε, ενώ ολοκλήρωσε σημειώνοντας:

«Θα είναι μία διαδικασία δύσκολη για όλους το να παίξουμε τόσο νωρίς και σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για ένα πολύ ανταγωνιστικό γκρουπ, όλες οι ομάδες που συμμετέχουν θέλουν να εξασφαλίσουν μία θέση στους ομίλους και το πιο σημαντικό είναι να κάνουμε εκείνη την προετοιμασία που θα μας δώσει τη δυνατότητα να πετύχουμε τον στόχο μας. Και επειδή μιλάμε για την αρχή της σεζόν, θα πρέπει να τροποποιήσουμε την προετοιμασία μας και να είμαστε έτοιμοι για παιχνίδια ζωής ή θανάτου, σε έναν ουσιαστικά μήνα από την ημέρα που θα ξεκινήσουμε».//ΔΜ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ