Τολιόπουλος: «Δέθηκα με τον Άρη και τους ανθρώπους του, ραντεβού στο Nick Galis Hall»

Ο πρωταγωνιστής των "κιτρινόμαυρων" τη σεζόν που πέρασε μίλησε για την επέκταση της συνεργασίας του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Βασίλης Τολιόπουλος ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Άρη και θα παραμείνει κάτοικος Θεσσαλονίκης για τουλάχιστον δύο ακόμη χρόνια. Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ, εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση και στη σχέση που έχει αποκτήσει με την ομάδα και τον κόσμο της. Αναλυτικά:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας μου με τον ΑΡΗ Midea.

Παραμένω σε ένα περιβάλλον οικείο και αγαπημένο. Δέθηκα με την ομάδα και τους ανθρώπους της, έχω μία εξαιρετική συνεργασία με τον Γιάννη Καστρίτη και εκτίμησα την ευκαιρία που μου δόθηκε για να αποδείξω ότι μπορώ να παίξω πρωταγωνιστικό ρόλο σε υψηλό επίπεδο.

Θέλω να πω ένα «ευχαριστώ» στη διοίκηση της ΚΑΕ, η οποία έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για να ανανεωθεί η συνεργασία μας.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του ΑΡΗ, ο οποίος με αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή και μου έδειξε πόσο πολύ θέλει να παραμείνω στην ομάδα.

Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια. Προερχόμαστε από μία πολύ καλή σεζόν και θα προσπαθήσουμε να πάμε ακόμα καλύτερα την επόμενη χρονιά, την οποία όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία.

(Νέο) Ραντεβού στο «Nick Galis Hall!».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ