Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Καντζούρη

Με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του Κολοσσού, ο Έλληνας τεχνικός ευχαρίστησε τους πάντες για τη φετινή, όμορφη, πορεία στην Basket League και μάλλον άνοιξε την πόρτα της εξόδου με την τελευταία του φράση.

Οι Ροδίτες επανήλθαν στις υψηλές «πτήσεις» στο ελληνικό πρωτάθλημα χάρη στον Ηλία Καντζούρη και την τεχνογνωσία του. Η τρίτη θέση στην κανονική περίοδο με ρεκόρ 15-9 και το μπάσκετ που παρουσίασαν οι «θαλασσί» έβαλαν τις βάσεις για του χρόνου στο νησί και τον 49χρονο προπονητή στο «στόχαστρο» ομάδων από την Αθήνα και όχι μόνο…

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε ο ομοσπονδιακός της U18 που την ανέλαβε πρόσφατα:

«Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των αγωνιστικών υποχρεώσεων θα ήθελα να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ πρώτα από όλα στον οργανισμό, ο οποίος μου έδωσε την ευκαιρία να στήσω και να λειτουργήσω μαζί με τους συνεργάτες μου την ομάδα έτσι όπως την είχα στο μυαλό μου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου και σε όλο το σταφ για τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση, που συνετέλεσαν στη δημιουργία του πραγματικά πολύ όμορφου κλίματος εντός της ομάδας με ειλικρινείς και υγιείς διαπροσωπικές σχέσεις.

Φυσικά, πάνω από όλα στους παίκτες, οι οποίοι αποτελούν τους πραγματικούς πρωταγωνιστές και τα έδωσαν όλα για να έχουμε αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα. Τέλος, σε όλους όσους ήρθαν και μας στήριξαν παντοιοτρόπως. Η Ρόδος είναι ένα φανταστικό μέρος και θα είναι για πάντα στη καρδιά μου.

Μετά τιμής,

Καντζούρης Ηλίας»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ