Με φόντο την… άνοδο

Ψυχικό και Τρίτων προκρίθηκαν στην τελική φάση των πλέι οφ της Α2 ανδρών στο μπάσκετ και από την Τετάρτη (25/5) ξεκινούν οι μεταξύ τους «μάχες» για την κατάληψη της 2ης θέσης στο φετινό πρωτάθλημα και την άνοδο στην Basket League.

Το Ψυχικό απέκλεισε την Ελευθερούπολη με 3-2, ενώ ο Τρίτων απέκλεισε, επίσης με 3-2, τον Χαρίλαο Τρικούπη. Η σειρά αρχίζει από την έδρα του Ψυχικού, καθώς είχε τερματίσει σε υψηλότερη θέση από τον Τρίτωνα. Το Ψυχικό τερμάτισε στην δεύτερη θέση, ενώ η ομάδα του Μιχελάκου τερμάτισε στην τρίτη. Οι δύο ομάδες μετρούν από μία νίκη στις μεταξύ τους αναμετρήσεις (1-1), τις οποίες μεταφέρουν στην τελική φάση των πλέι οφ. Την άνοδο θα εξασφαλίσει η ομάδα που θα φτάσει πρώτη τις τρεις νίκες.

Το τζάμπολ του 1ου αγώνα, ορίστηκε για την Τετάρτη (25/5, 17:00) στο κλειστό του Ψυχικού, ενώ το Σάββατο (28/5) την ίδια ώρα η σειρά θα μεταφερθεί στο κλειστό του Στρέφη. Αν χρειαστεί 3ος αγώνας αυτός θα διεξαχθεί στο Ψυχικό, την Τετάρτη (1/6, 17:00).

Το πρόγραμμα των αγώνων ανάμεσα σε Ψυχικό και Τρίτωνα, στην τελική φάση των πλέι οφ της Α2 ανδρών, για τις θέσεις 2-3 έχει ως εξής:

Α2 ΑΝΔΡΩΝ

1η Αγωνιστική

Τετάρτη, 25 Μαϊου

17.00 Ψυχικό-Τρίτων

2η Αγωνιστική

Σάββατο, 28 Μαϊου

17.00 Τρίτων-Ψυχικό

3η Αγωνιστική

Τετάρτη, 1 Ιουνίου

17.00 Ψυχικό-Τρίτων (αν χρειαστεί)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ