Κόντρα Παναθηναϊκού-Μπέικον για το… διαζύγιο

Η πλευρά της “πράσινης” ΚΑΕ και αυτή του Αμερικανού φόργουορντ βρίσκονται στα… μαχαίρια μετά τη λύση της συνεργασίας τους, βγάζοντας στη δημοσιότητα και οι δύο τη δική τους πλευρά της ιστορίας.

Την αρχή έκανε πριν λίγες ώρες σε live του στο Instagram o Ντουέιν Μπέικον. Ο 27χρονος έκανε μερικές αποκαλύψεις, με βάση τη δική του οπτική πλευρά στην υπόθεση. Μεταξύ άλλων είπε: «Μην πιστεύετε ό,τι ακούτε. Πέρασα πολλές περίεργες καταστάσεις οπότε δε με νοιάζει καθόλου που γυρίζω σπίτι μου νωρίτερα αφού εξακολουθώ να παίρνω τα χρήματά μου. Έβαλαν τέσσερις security έξω από το σπίτι μου και τους είπαν να μου σπάσουν τα πόδια αν φύγω. Όλα αυτά επειδή χάσαμε το παιχνίδι, λες και ήταν μόνο δικό μου λάθος, όχι ολόκληρης της ομάδας. Ήρθαν στα αποδυτήρια και τα έλεγαν αυτά, απειλώντας μας και έβαλαν security έξω από το σπίτι το δικό μου, του Πάρις Λι και του Ντέρικ Ουίλιαμς. Εγώ όμως ήμουν εκεί, να παίζω ακόμα και με τους τραυματισμούς μου».

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν άφησε αναπάντητα τα όσα ανέφερε ο Αμερικανός μπασκετμπολίστας, παιρνόντας στην… αντεπίθεση. Πιο συγκεκριμένα, στο “τριφύλλι” ανέφεραν: «Για μήνες προσπαθούσαμε να προστατεύσουμε τον ίδιο αλλά και τη φήμη της ομάδας από όσα ανήκουστα συνέβαιναν. Δυστυχώς, όμως, αναγκαστήκαμε να λύσουμε τη συνεργασία μας με έναν άνθρωπο που δε σεβάστηκε ποτέ την ομάδα, τους κανόνες και τα αποδυτήριά της. Σε μια ομάδα υπάρχουν εσωτερικοί κανονισμοί για ξενυχτια, κατανάλωση αλκοόλ, ουσιών, ωράρια, συμπεριφορές, βιαιοπραγίες και όλα όσα αφορούν την καθημερινότητά της. Στον Παναθηναϊκό και στις αξίες του δεν χώρα κανείς που δεν τα σέβεται. Κλείνοντας, ακόμη και αυτή τη στιγμή, δεν θα μπούμε σε αναλυτικές λεπτομέρειες από σεβασμό σε οποιονδήποτε έχει περάσει από την οικογένεια του Συλλόγου».//Α.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ