Κασελάκης: «Χτίζουμε από την αρχή, με καινούργια πρόσωπα»

 

Ο Έλληνας φόργουορντ τοποθετήθηκε ενόψει της έναρξης της νέας μπασκετικής χρονιάς και στάθηκε στις απαιτήσεις που υπάρχουν, το κτίσιμο της ομάδας με τα νέα πρόσωπα και τους φιλάθλους της ομάδας.

Το Περιστέρι κάνει ένα νέο ξεκίνημα, με τον Βασίλη Σπανούλη στον πάγκο, αλλά αρκετά καινούργια πρόσωπα. Σε αυτά αναφέρθηκε και ο Κασελάκης, ως αρχηγός που είναι, τονίζοντας τη δουλειά που πρέπει να γίνει στη συνέχεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που ξεκινάει το νέο πρωτάθλημα. Ξέρουμε ότι είναι πολύ απαιτητική η Basket League. Πλέον, όλες οι ομάδες έχουν την τεχνογνωσία να κάνουν έξυπνες κινήσεις. Εμείς γνωρίζουμε από την πλευρά μας ότι για εμάς οι προσδοκίες είναι μεγάλες από τον κόσμο, αλλά και από εμάς τους ίδιους για μια ακόμη καλύτερη χρονιά. Θέλουμε πάρα πολύ να είμαστε στο καλύτερο δυνατό επίπεδο που μπορούμε. Χτίζουμε το Περιστέρι από την αρχή, γιατί κακά τα ψέματα είναι μια νέα ομάδα, με σχεδόν όλα τα πρόσωπα καινούργια. Κάνουμε πάρα πολύ καλή δουλειά, έχουμε κάνει πολλά βήματα προόδου κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και ανυπομονούμε να ξεκινήσουν τα επίσημα παιχνίδια, να βρούμε τον ρυθμό μας και μέσα από αυτή την προσπάθεια σε Ελλάδα και Ευρώπη να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο».

Για τον κόσμο του Περιστερίου: «Σε όλη αυτή την προσπάθεια ανυπομονούμε να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Ξέρουμε τι δύναμη μπορεί να μας δώσει, ειδικά στην έδρα μας, να την μετατρέψει σε κάστρο και να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες του κόσμου και φυσικά να έχουμε υγεία πάνω απ’ όλα, γιατί αν είμαστε όλοι υγιείς και ενωμένοι μέχρι το τέλος ξέρω ότι θα βγάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Ανυπομονούμε για τη νέα χρονιά, το καινούργιο format του πρωταθλήματος φαίνεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Με χαρά συμμετέχουμε σ’ αυτό και θα δούμε στο τέλος της κανονικής περιόδου τι θέση έχουμε καταλάβει και πάνω απ’ όλα θα πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια μας».//ΣΠ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ