Αταμάν: «Θα πολεμήσουμε για τον τίτλο»

 

Ο Τούρκος προπονητής μίλησε για το τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος και την διάθεση που θα δείξει η ομάδα του για την κατάκτηση του τροπαίου, αλλά και για τους στόχους της ομάδας μέσα στην σεζόν.

Ο Εργκίν Αταμάν σε δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως το φετινό πρωτάθλημα της Basket League θα είναι αρκετά ανταγωνιστικό και στόχος της ομάδας του είναι η κατάκτηση του τίτλου. Πέρα από το πρωτάθλημα στάθηκε στο Παύλος Γιαννακόπουλος και πως οι παίκτες του θα τα δώσουν όλα για την κατάκτηση του τροπαίου ενός ανταγωνιστικού τουρνουά.

Οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν:

«Σίγουρα το νέο πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο για όλες τις ομάδες και για τη δική μας. Είμαστε ένα νέο σύνολο με υψηλούς στόχους και θα αντιμετωπίσουμε πολλές ισχυρές ομάδες που έχουν τον απόλυτο σεβασμό μας. Θα πολεμήσουμε για το καλύτερο δυνατό και στο τέλος να κατακτήσουμε τον τίτλο.

Εύχομαι να έχουμε μια δίκαιη σεζόν για όλους. Για τους φιλάθλους θέλω να πω ότι θα πρέπει να είναι υπομονετικοί γιατί όλα κρίνονται στα play off και στους τελικούς. Εύχομαι τα καλύτερα για όλες τις ομάδες και όλους τους συμμετέχοντες στο πρωτάθλημα».//ΓΡ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ