Αταμάν: «Μ@λ@κίες της FIBA, δεν είχαμε τους αθλητές του NBA»

Ο 57χρονος προπονητής ήταν έξαλλος με τη Διεθνή Ομοσπονδία μπάσκετ και μίλησε με βαριές εκφράσεις για την προκριματική διαδικασία του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η Εθνική Τουρκίας πέρασε εύκολα από το Βέλγιο στην τελευταία αγωνιστική της προκριματικής φάσης, ωστόσο είχε ήδη αποκλειστεί από το Παγκόσμιο Κύπελλο, που πρόκειται να διεξαχθεί στις Φιλιππίνες, στην Ινδονησία και στην Ιαπωνία από τις 25 Αυγούστου έως τις 10 Σεπτεμβρίου. Σε δηλώσεις του, ο Εργκίν Αταμάν στράφηκε κατά της διεθνούς ομοσπονδίας μπάσκετ για την προκριματική διαδικασία του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Εργκίν Αταμάν:

«Μ@λ@κίες της FIBA. Σε αυτή τη διαδικασία δεν είχαμε τους αθλητές του NBA, εκτός από δύο ματς στα οποία έπαιξαν το καλοκαίρι. Επίσης δεν μπορούσαμε να εκμεταλλευθούμε τους παίκτες της EuroLeague. Και κάπως έτσι η Τουρκία δεν θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο χάρη στις μ@λ@κίες της FIBA, η οποία θα πρέπει να ντρέπεται γι’ αυτή την κατάσταση. Μας έβαζαν να παίζουμε στη διάρκεια της σεζόν. Τέλος πάντων, θα συνεχίσουμε την προσπάθεια στο προ προ-ολυμπιακό τουρνουά».//

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ