Αταμάν για Μίτσιτς: «Πήραμε την απόφαση ως Εφές, δεν υπήρξαν εθνικά συναισθήματα»

 

Ο 56χρονος τεχνικός πήρε θέση σχετικά με όσα ειπώθηκαν από τον σερβικό Τύπο, χαρακτηρίζοντας τα ως “πρόκληση” ενόψει του επερχόμενου αγώνα με την Τουρκία (14/11, 21:00) για τα προκριματικά του Mundobasket.

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε στο “NTV Sport” σχετικά με τη μη συμμετοχή του Βασίλιε Μίτσιτς στα “παράθυρα” της εθνικής Σερβίας, τονίζοντας πως η απόφαση πάρθηκε συνολικά από το σύλλογο και όχι μεμονωμένα από τον ίδιο, ενώ έφερε το παράδειγμα της Μπαρτσελόνα και του Νίκολα Κάλινιτς, ο οποίος επίσης δε θα βρεθεί στην αποστολή του Σβέτισλαβ Πέσιτς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε επί του θέματος:

«Ως σύλλογος, ήμασταν εναντίον του να παίξει ο Μίσιτς στην εθνική ομάδα από την αρχή. Αλλά αργότερα, όταν ο Μίσιτς ήθελε να παίξει λόγω της πίεσης της εθνικής Σερβίας, δεν του επιτρέψαμε ως σύλλογος. Εμείς θέλαμε να δουλέψει με όλη την ομάδα πριν από τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα, ειδικά λόγω της απουσίας του Σέιν Λάρκιν.

Όπως η Μπαρτσελόνα δεν έδωσε άδεια στον Κάλινιτς να παίξει στην εθνική Σερβίας, δεν υπάρχει απόφαση που πάρθηκε εδώ με εθνικά συναισθήματα. Υπάρχει μια απόφαση που πήραμε ως Αναντολού Εφές. Η είδηση ότι “ο Εργκίν Αταμάν δεν έδωσε άδεια” είναι πρόκληση του σερβικού Τύπου».


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ