Αταμάν: «Ευκαιρία να δούμε την κατάστασή μας»

 

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου του 5ου τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στον ιστορικό ηγέτη του “τριφυλλιού”, αλλά και τη φετινή προετοιμασία.

Ο Εργκίν Αταμάν σχολίασε το γεγονός ότι για πρώτη φορά θα συμμετάσχει ως… γηπεδούχος στο διεθνές τουρνουά. Μίλησε για τον Παύλο Γιαννακόπουλο, ενώ επίσης και για το αγωνιστικό κομμάτι του διημέρου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού: «Τα συναισθήματα μου είναι πολύ διαφορετικά γιατί τα προηγούμενα χρόνια ως φιλοξενούμενος. Έχω μεγάλο σεβασμό για τον Παύλο Γιαννακόπουλο, όσα έκανε όχι μόνο για το ελληνικό μπάσκετ, αλλά και το ευρωπαϊκό. Έκανε ομάδες πλούσιες με αστέρια και σπουδαίους παίκτες και προπονητές. Τώρα ως προπονητής αυτού του μεγάλου συλλόγου, ελπίζω να έχουμε ένα καλό τουρνουά. Ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά την ομάδα που χτίζουμε, όπως και αστέρια της Euroleague».

Για τα φιλικά παιχνίδια: «Πριν μια εβδομάδα ήμασταν στη Ρόδο. Παίξαμε πολύ άσχημα επιθετικά στο πρώτο μας φιλικό παιχνίδι, στο δεύτερο είδαμε βελτίωση. Τώρα είναι ευκαιρία να δούμε όλη την ομάδα μαζί. Ο Βιλντόζα δε νομίζω να παίξει, είναι ακόμα τραυματίας. Είναι σημαντικό τουρνουά γιατί τώρα βάζουμε περισσότερα πράγματα στην τακτική μας. Θα δούμε που βρισκόμαστε, όμως η πραγματικότητα είναι πως η Euroleague ξεκινάει σε δύο εβδομάδες και είναι ευκαιρία να δούμε την κατάστασή μας».//Α.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ