Αταμάν: «Δεν υπάρχει διάκριση μεταξύ εγχώριων και ξένων παικτών στην ομάδα μας»

 

Ο προπονητής της Αναντολού Εφές, μετά το παιχνίδι κόντρα στη Μανίσα Μπουγιουκσεχίρ για το πρωτάθλημα Τουρκίας, εξαπέλυσε “επίθεση” προς την Ένωση Παικτών της Euroleague.

Η Ένωση ξεκίνησε τη διεξαγωγή έρευνας κατά της τουρκικής ομάδας, για το γεγονός ότι δεν επέτρεψε στον Βασίλιε Μίτσιτς να αγωνιστεί με την εθνική Σερβίας στα “παράθυρα” των προκριματικών του Μουντομπάσκετ και ο Εργκίν Αταμάν απάντησε με “σκληρή” γλώσσα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεν υπάρχει διάκριση μεταξύ εγχώριων και ξένων παικτών στην ομάδα μας. Μόνο οι παίκτες που είναι εκτός φόρμας πρέπει να δουλέψουν σκληρότερα. Αυτός είναι ο κανόνας του αθλήματος. Οι αθλητές δεν μπορούν να διατηρήσουν τη φόρμα τους χωρίς εξάσκηση. Αυτοί είναι οι παίκτες που δεν θα παίξουν στην Euroleague αυτή την εβδομάδα, κρατήθηκαν στην Κωνσταντινούπολη και ακολούθησαν ένα έντονο πρόγραμμα προπόνησης.

Ωστόσο, υπάρχουν και εκείνοι που ενοχλούνται από αυτό. Ειδικά η Ένωση παικτών της Euroleague ήταν πολύ ταραγμένη. Άνοιξαν έρευνα εναντίον μας επειδή κρατήσαμε αυτούς τους παίκτες εδώ».//


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ