Αρμπαλέχο: «Θέλουμε έναν ακόμη παίκτη στο ρόστερ μας»

 

Όπως γνωστοποίησε ο αθλητικός διευθυντής της Βαλένθια, οι “νυχτερίδες” κινούνται για μία ακόμη προσθήκη, που θα ολοκληρώσει το “παζ” του φετινού τους ρόστερ. 

Η Βαλένθια μετά τον τραυματισμό του Μάρτιν Χέρμανσον, προχώρησε στην προσθήκη του Στέφαν Γιόβιτς στο ρόστερ της, ωστόσο όπως έκανε γνωστό σε δηλώσεις που παραχώρησε, ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Λουίς Αρμπαλέχο, οι “νυχτερίδες” επιθυμούν την απόκτηση ενός ακόμη παίκτη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της Βαλένθια, Λουίς Αρμπαλέχο:

«Η τελική μας απόφαση για την εκκρεμή προσθήκη θα είναι πιθανώς θετική, αλλά πρέπει να δούμε πρώτα αυτά που έχουμε. Παρακολουθούμε στενά την πρόοδο ανάκαμψης τόσο του Τσάβι Λόπεζ-Αροστέγκι, όσο και του Μάρτιν Χέρμανσον και βάσει των χρονοδιαγραμμάτων τους, θα λάβουμε την καλύτερη δυνατή απόφαση.

Όταν φτιάχνεις μια ομάδα, οι τελευταίες προσθήκες είναι οι πιο περίπλοκες γιατί πρέπει να ταιριάζουν με τις υπόλοιπες. Η κύρια εστίασή μας είναι να οργανώσουμε το υπάρχον ρόστερ μας.

Ναι, θέλουμε να έχω έναν ακόμη παίκτη στο ρόστερ, αλλά δεν ξέρουμε αν ο Τσάβι θα μείνει εκτός για ένα μήνα ή ολόκληρη τη σεζόν, ενώ ο Μάρτιν δεν κάνει επέμβαση σε αυτό το γόνατο για πρώτη φορά. Θέλουμε να περιμένουμε λίγο».//Γ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ