Αποκλεισμός για την Μπρεογκάν | Η Βολουντάρι στο… δρόμο του Πρίφτη

 

Με τους τέσσερις ομίλους των Προκριματικών σε Σκόπια, Μάλαγα, Λισαβόνα και Βελιγράδι ξεκίνησε η σεζόν στο Basketball Champions League ενόψει της έναρξης της κανονικής περιόδου στη διοργάνωση.

Τα προκριματικά του Basketball Champions League, από τα οποία θα προκύψουν οι ομάδες, οι οποίες θα συμπληρώσουν την κανονική διάρκεια της διοργάνωσης ξεκίνησαν και είχαν αμείωτο ενδιαφέρον.

Στον όμιλο των Σκοπίων, η Βολουντάρι απέκλεισε τη Λέστερ, επικρατώντας με 70-61 και έτσι θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό την Τόφας (23/9) του Δημήτρη Πρίφτη, ενώ στο άλλο ματς του ομίλου, η Τσέμνιτζ επιβλήθηκε της ΤΦΤ Σκοπίων με 96-77 και στον επόμενο γύρο θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της Φρίμπουργκ.

Στον όμιλο της Μάλαγα, η Λεβάις κατάφερε να αποκλείσει την Κόρμεντ κερδίζοντας με 79-70 και θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Ουνικάχα στην έδρα της. Στον ημιτελικό προκρίθηκε και η Ντεν Μπος που θα αντιμετωπίσει εκεί την Καουχαγιόκι.

Στον τρίτο όμιλο, αυτόν της Λισαβώνας, η Μπουντιβέλνικ πέρασε με χαρακτηριστική ευκολία στα ημιτελικά, επικρατώντας της Νόρκεπινγκ με 87-51. Εκεί, θα βρει μπροστά της την Μπάμπεργκ, ενώ ο Κεραυνός Στροβόλου θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Γκόλντεν Ιγκλ – Μπενφίκα.

Τέλος στον τελευταίο όμιλο, αυτόν του Βελιγραδίου η ΦΜΠ του Τσαρλς Τζέινκινς κέρδισε την Μπρεογκάν του Ίθαν Χαπ και στα ημιτελικά μπροστά της θα βρεθεί η Όπαβα, ενώ η Σουάνς Γκμούντεν που επικράτησε στο ντέρμπι της Πάρνου Σαντάμ με 82-80, στους “4” του ομίλου θα αντιμετωπίσει την Μπάκεν Μπέαρς.

Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα:

Α Όμιλος (Σκόπια)

Προημιτελικά:

Λέστερ Ράιντερς – Βολουντάρι 61-70

ΤΦΤ Σκοπίων – Τσέμνιτζ 77-96

Τα ημιτελικά (23/9)

Τόφας – Βολουντάρι

Φρίμπουργκ – Τσέμνιτζ

Τελικός (25/9)

Β Όμιλος (Μάλαγα)

Προημιτελικά:

Λεβάις – Κόρμεντ 79-70

Ντεν Μπος – Σιαουλιάι 85-73

Τα ημιτελικά (23/9)

Μάλαγα – Λεβάις

Καουχαγιόκι – Ντεν Μπος

Τελικός (25/9)

Γ Όμιλος (Λισαβώνα)

Προημιτελικά:

Νόρκεπινγκ – Μπουντιβέλνικ 51-87

Γκόλντεν Ιγκλ – Μπενφίκα

Τα ημιτελικά (23/9)

Μπάμπεργκ – Μπουντιβέλνικ

Κεραυνός – Νικητής 2.

Τελικός (25/9)

Δ Όμιλος (Βελιγράδι)

Προημιτελικά:

Σουάνς Γκμούντεν – Πάρνου Σαντάμ 82-80

ΦΜΠ – Μπρεογκάν 76-64

Τα ημιτελικά (23/9)

Μπάκεν Μπέαρς – Σουάνς Γκμούντεν

Όπαβα – ΦΜΠ

Τελικός (25/9)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ