Αντάλλαξαν… μπουνιές και δέχθηκαν μπόλικες αποβολές στο Τίμπεργουλβς – Μάτζικ (video)

Αντάλλαξαν… μπουνιές και δέχθηκαν μπόλικες αποβολές στο Τίμπεργουλβς – Μάτζικ (video)

Ένα απίστευτο σκηνικό εκτυλίχθηκε στην αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων, με τους Όστιν Ρίβερς και Μο Μπάμπα να έρχονται στα χέρια και να ανταλλάζουν μπουνιές, προτού ανακατευτούν και οι υπόλοιποι παίκτες των δύο ομάδων.

Στην αναμέτρηση ανάμεσα σε Μινεσότα Τίμπεργουλβς και Ορλάντο Μάτζικ, πραγματοποιήθηκε ένα αδιανόητο συμβάν. Οι Όστιν Ρίβερς και Μο Μπάμπα άρχισαν να τσακώνονται και δημιούργησαν γενικευμένη σύρραξη μέσα στο παρκέ. Μετά από μία προσπάθεια για τρίποντο του Ρίβερς, κάποιοι παίκτες από τον πάγκο των Μάτζικ, του απηύθυναν τον λόγο και εν συνεχεία επικράτησε το απόλυτο… χάος.

Ο Μπάμπα σηκώθηκε και τον χτύπησε, ενώ στη συνέχεια οι παίκτες σπρώχνονταν. Ο Τζέιλεν Σαγκς έτρεξε στο σημείο για να υπερασπιστεί τον Μπάμπα και έριξε στο παρκέ τον Ρίβερς, έχοντας ως αποτέλεσμα να μπλεχτούν και άλλοι παίκτες των δύο ομάδων. Η γενικευμένη σύρραξη είχε ως αποτέλεσμα οι διαιτητές να δουν το βίντεο και αποφάσισαν να αποβάλλουν τους Μπάμπα, Σαγκς των Μάτζικ και Ρίβερς, Τζέιντεν ΜακΝτάνιελςΠρινς των Τίμπεργουλβς.

Δείτε το βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ