Ανανέωσε με Καρακατσάνη ο Ερμής Σχηματαρίου

 

Η βοιωτική ομάδα γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της την ανανέωση του συμβολαίου με τον 23χρονο γκαρντ εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στην Α2 Ανδρών.

Ο Ερμής Σχηματαρίου έδωσε συνέχεια στις ανανεώσεις παικτών, μετά από αυτή του Παναγιώτη Χατζηγιαννάκη, καθώς γνωστοποίησε την επέκταση της συνεργασίας του με τον Βίκτωρα Καρακατσάνη για ακόμη ένα χρόνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Το σωματείο μας δίνει συνέχεια στις ανανεώσεις. Μετά τον Παναγιώτη Χατζηγιαννάκη, ο Ερμής Σχηματαρίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας του και με τον Βίκτωρα Καρακατσάνη για τη νέα σεζόν 2022-2023 στην Α2 Εθνική Κατηγορία. Ο 23χρονος γκαρντ θα είναι κι αυτός συνοδοιπόρος στο νέο μας ταξίδι στην Α2 Ανδρών, υπό τις οδηγίες του Νίκου Οικονόμου.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας μας, ο Βίκτωρας δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω για δεύτερη συνεχόμενη χρόνια στην οικογένεια του Ερμή. Θέλω να ευχαριστώ τον πρόεδρο Φάνη Φλώτσιο και τον coach Οικονόμου για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν και να ευχηθώ να έχουμε μια καλή υγιής σεζόν και πολύ δουλειά για την επίτευξη των στόχων μας»!”


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ