Ανακοίνωση διαμαρτυρίας της Ελευθερούπολης για τη διαιτησία με τον Ηρακλή

Την δυσαρέσκεια της για όσα συνέβησαν στο “Ιβανώφειο” κόντρα στους Θεσσαλονικεις αναφορικά με την διαιτησία, εξέφρασε με ανακοίνωση της η Ελευθερούπολη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελευθερούπολης:

«Θέλαμε να εκφράσουμε την έντονη δυσαρέσκεια της ομάδας μας για τις αποφάσεις των τριών διαιτητών στον αγώνα της περασμένης αγωνιστικής στο Ιβανώφειο.

Θεωρούμε ότι οι κακές αποφάσεις του διαιτητικού τριδύμου επηρέασαν την εξέλιξη του αγώνα και αλλοίωσαν το αποτέλεσμα εις βάρος της ομάδας μας, καθώς:

1) Η γηπεδούχος ομάδα εκτέλεσε συνολικά 29 ελεύθερες βολές, έναντι 11 της δίκης μας. Πως είναι δυνατόν η ομάδα που σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα κυνηγάει στο σκορ, να εκτελεί τόσες πολλές βολές παραπάνω;;;;
2) Στο 9’ λεπτό της 4ης περιόδου βεβαιώθηκε ανύπαρκτη παράβαση 5´ δευτερολέπτων σε αθλητή μας για μη έγκαιρη επαναφορά μπάλας από την εξωτερική γραμμή, όταν δεν έχουν περάσει ούτε 3’!!!!
3) Για αντιαθλητικό φάουλ που έγινε σε αθλητή μας, δόθηκε απλό φάουλ στον παίχτη της αντίπαλης ομαδας και αντιαθλητικό στον δικό μας παίχτη!!!!
4) Να σημειωθεί ότι η παραπανω φάση δεν δυνατόν να αποτυπωθεί σε βίντεο, καθόσον από το 8ο λεπτό έως το 2:57’ λεπτό της τελευταίας περιόδου δεν υπάρχει ροή και αναμετάδοση του αγώνα καθως για άγνωστο λόγο διακόπτεται……
5) Στο 2’ λεπτό της 4ης περιόδου δόθηκε φάουλ σε αντίπαλο παίχτη με καλαθι και μια συμπληρωματική βολή, όταν το σουτ κόπηκε καθαρά από αθλητή μας και ενώ η μπάλα ήταν ακόμη στην άνοδο!!!!
6) Σφυριχτηκαν και δόθηκαν στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα 2 φάουλ στην αντίπαλη ομαδα, τα οποία ήταν ανύπαρκτα».//

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ