Αγραβάνης: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά»

 

Για το παιχνίδι με την Ρίτας μίλησε ο έμπειρος φόργουορντ, ο οποίος στάθηκε στο πόσο σημαντική είναι η βοήθεια του κόσμου του Περιστερίου, για να ωθήσει την ομάδα σε μία σημαντική νίκη. 

Το πιο σημαντικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Basketball Champions League θέλει να κάνει το Περιστέρι (30/11, 19:30,) στο κλειστό “Ανδρέας Παπανδρέου” με αντίπαλο την Ρίτας Βίλνιους. Ο Δημήτρης Αγραβάνης σχολίασε την σημερινή αναμέτρηση και το τι πρέπει να κάνει η ομάδα του για να φτάσει στη νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε

«Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας, έχουμε κάνει μια καλή προετοιμασία για την αναμέτρηση με την Ρίτας Βίλνιους, γνωρίζουμε τις αδυναμίες της, αλλά και ποια είναι τα δυνατά στοιχεία της. Πρέπει να είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι 40 λεπτά, επιθετικοί και σ’ αυτό χρειαζόμαστε οπωσδήποτε τη βοήθεια του κόσμου μας, ο οποίος μας έχει βοηθήσει σε όλα τα παιχνίδια μέχρι στιγμής. Πραγματικά χρειαζόμαστε τον κόσμο να μας δώσει την έξτρα ώθηση και να γίνει ο έκτος παίκτης της ομάδας, προκειμένου να καταφέρουμε να φτάσουμε στο αποτέλεσμα που θέλουμε».//


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ