Σοκ: «Η Μεγαρίδα είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, θέλουμε τον κόσμο μας»

Ο έμπειρος γκαρντ του Ηρακλή, μίλησε για το παιχνίδι κόντρα στην ομάδα του Γιώργου Μάνταλου και τόνισε το πόσο σημαντικό είναι να γεμίσει το “Ιβανώφειο” προκειμένου ο Γηραιός να φτάσει σε μία μεγάλη νίκη. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Κάναμε μια κακή ήττα την προηγούμενη εβδομάδα με τον Παπάγου, σε έναν αγώνα που αργήσαμε να μπούμε στον ρυθμό του και χάσαμε στο τέλος, αν και είχαμε ακόμη και με κακή εμφάνιση την ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη.

Τώρα πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες, απέναντι σε μια ομάδα με πολύ καλούς παίκτες, με έναν εξαιρετικό Αμερικανό και έναν απ’ τους καλύτερους Έλληνες της κατηγορίας (σ.σ. Μπράντφορντ και Γερομιχαλός αντίστοιχα), οπότε θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μπούμε δυνατά. Είναι μια πολύ καλή ομάδα, με διάρκεια στο παιχνίδι της και γι αυτό είναι απ τις καλύτερες της κατηγορίας.

Θα πρέπει να κάνουμε δύσκολη τη ζωή των δυο καλών της παικτών και να κάνουμε το παιχνίδι μας πιο σταθερό και πιο γρήγορο. Όλοι γνωρίζουν πως το Ιβανώφειο μας δίνει μεγάλη δύναμη κι ελπίζω να το έχουμε και πάλι γεμάτο, όπως και με τη Μύκονο. Εμείς θα πρέπει να φροντίσουμε να πάρουμε τη νίκη και μετά να πάρουμε νίκες και μακριά απ’ αυτό, γιατί θα μας χρειαστούν. Πρώτα όμως η νίκη το Σάββατο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ