Για… πάντα στο Σχηματάρι ο Οικονόμου

Ο Ερμής γνωστοποίησε με κάθε επισημότητα την παραμονή του έμπειρου Έλληνα προπονητή στον πάγκο του, μιας και η συνεργασία των δύο πλευρών ανανεώθηκε για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Η ανακοίνωση:

«Ο Ερμής είναι το «παιδί» του, είναι η οικογένειά του. Το 2019, όταν ήρθε σε μία κωμόπολη της Βοιωτίας, που εκπροσωπούσε ομάδα στη Γ’ Εθνική, ρωτήθηκε τον λόγο που επέλεξε να πάει σε ομάδα της τρίτης εθνικής κατηγορίας. Ο ίδιος είχε απαντήσει «Μη με ρωτάτε που πάω, αλλά το που θέλω να φτάσω».

Περίπου πέντε χρόνια αργότερα, ο πήχης εξακολουθεί να ανεβαίνει δια χειρός του Νίκου Οικονόμου πρωτίστως. Το όραμά του, το όραμά μας, δεν έχει ταβάνι. Και για τον λόγο αυτό και για άπειρους ακόμη, ο Ερμής Σχηματαρίου βρίσκεται στην πανευτυχή θέση να ανακοινώσει την πρόωρη επέκταση της συνεργασίας του με τον εμπνευστή προπονητή Νίκο Οικονόμου έως και το 2028! Τέσσερα χρόνια ακόμη με τον Νίκο Οικονόμου στο τιμόνι. Μία επέκταση συνεργασίας που δίνει συνέχεια στα πέντε χρόνια επιτυχιών και δεσμεύεται με υψηλότερους στόχους και με ένα όραμα που πηγάζει μέσα από τη… σπίθα που λάμπει στα μάτια του ίδιου!».

Η δήλωση του coach Οικονόμου μετά την ανανέωση: «Έχω πει πολλές φορές πως ο Ερμής είναι το σπίτι μου. Συνεχίζουμε με το βλέμμα στο μέλλον και με πολλή δουλειά να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει».//Α.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ