Ελληνιάδης: «Υπερήφανος που υπηρέτησα τη Μύκονο, αισθάνθηκα δικός τους άνθρωπος»

O τζένεραλ μάνατζερ της ομάδα της Μυκόνου αποχαιρετά το σύλλογο με μια συγκινητική ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, λέγοντας ένα ευχαριστώ στους φίλους της.

Η δήλωση του Σταύρου Ελληνιάδη:

«Δυο πολύ όμορφα χρόνια στην ομάδα της Μυκόνου τελείωσαν με την ολοκλήρωση της συμφωνίας μας. Θα ήθελα πρώτα από όλα να πω ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον κόσμο της Μυκόνου που από την πρώτη μέρα άνοιξαν την αγκαλιά τους και με έκαναν να νοιώθω δικό τους άνθρωπο, έκανα πολλές και δυνατές φιλίες που θα μείνουν για ΠΑΝΤΑ. Στα 47 χρόνια που είμαι στα γήπεδα ΠΡΩΤΗ φορά είδα τόσο όμορφη ατμόσφαιρα σε γήπεδο, όπως σε αυτό στην Άνω Μερά, πραγματικά η Μύκονος δίδαξε Αθλητικό Πολιτισμό σε όλη την Ελλάδα.

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ λοιπόν σε αυτό το υπέροχο και μοναδικό κοινό και να συνεχίσει με την ίδια αγάπη προς όλους. Η ομάδα αυτά τα δυο χρόνια έκανε άλματα ειδικά στο οργανωτικό κομμάτι ώστε να δημιουργήσει συνθήκες απαραίτητες για να προσελκύσει δυνατά ονόματα παικτών και στα θέματα φιλοξενίας και διεξαγωγής αγώνα, οι πολλές δημόσιες δηλώσεις προπονητών και παραγόντων καθώς και προσωπικές ευχαριστίες με παραπομπή και στο δικό μου ΟΝΟΜΑ με καθιστά ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ότι συνέβαλα τα μέγιστα στην εικόνα της ομάδας που ήταν διαφήμιση για όλη την επικράτεια. Αγωνιστικά η ομάδα είχε καλές και κακές στιγμές, πολλά σκαμπανεβάσματα αλλά θεωρώ ότι εδραιώθηκε στην Α2 και πιο σημαντικά εδραιώθηκε στην συνείδηση του μπασκετικού κοινού ως μια ανερχόμενη δύναμη.

Όλοι μας συμβάλλαμε σε αυτό και εγώ από την θέση του GM θεωρώ ότι έβαλα ένα πετραδάκι και αυτή τη στιγμή η Μύκονος να θεωρείται ένας ελκυστικός μπασκετικός προορισμός. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ αρχικά σε όλα τα μέλη της Διοίκησης που συμμετείχαν αυτά τα δυο χρόνια, από τον καλόκαρδο Πρόεδρο Αλεκο, τον γίγαντα Νικολαρα, τον Δημήτρη, τον Πέτρο, τον Γουιλιαμ, τον Ηλία, τον Γιάννη, την Ληδα αλλά και τους υπόλοιπους με τους οποίους συνεργάστηκα και μέσα από συμφωνίες και διαφωνίες φέραμε αυτό το αποτέλεσμα.

Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τον Γιάννη τον Μπαρμπουναρα γιατί αυτός ήταν ο πρώτος με πλησίασε και με έφερε κοντά για δυο χρόνια σε αυτήν την παρέα της Μυκόνου. Το πιο ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τους αθλητές που συνεργάστηκα αυτά τα δυο χρόνια και περάσαμε πολλές όμορφες αλλά και δύσκολες στιγμές και να τους ευχηθώ να προσπαθήσουν ακόμη περισσότερο και να απολαμβάνουν πάντα το παιχνίδι.

Όλους τους πίστευα και τους πιστεύω ακόμη πιο πολύ ότι μπορούν να πετύχουν πολλά περισσότερα αρκεί να έχουν πάντα στο μυαλό τους να δουλεύουν σκληρά και επίμονα.

Τέλος ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους προπονητές που συνεργάστηκα και σε όλο το σταφ που μοιραστήκαμε χαρές και λύπες, προβληματισμούς, που γλεντήσαμε νίκες αλλά κάναμε και μνημόσυνα μετά από ήττες. Τελειώνοντας αισθάνομαι πολύ γεμάτος από αυτή την διετή ομορφη εμπειρία και δηλώνω ότι οποίος με χρειαστεί από τους παραπάνω και θέλει μια δεύτερη γνώμη, μια συμβουλή, να γνωρίζετε ότι θα είμαι πάντα παρών για ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ. Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ για ΟΛΑ!!!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΜΥΚΟΝΟΣ!!!!!!!!».//ΓΡ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ