“Πράσινη” στήριξη στην Κωτούλα

 

Ο Παναθηναϊκός στηρίζει έμπρακτα την άτυχη 29χρονη γκαρντ, η οποία υπέστη ρήξη χιαστού στην αναμέτρηση με την Σλάβια Μπάνσκα την περασμένη Πέμπτη (23/11) και σήμερα χειρουργήθηκε με επιτυχία (30/11).

Αναλυτικά η ανακοίνωση του τριφυλλιού:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος εύχεται ταχεία ανάρρωση στην Φαίη Κωτούλα και σε ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς της και του ήθους της, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας μαζί της για την επόμενη σεζόν. Ο Σύλλογος πιστός στις αρχές και στις αξίες του επιβραβεύει πάντα τα πρόσωπα που δίνουν ψυχή και σώματι στο “τριφύλλι” και είναι στο πλευρό τους. Η Φαίη Κωτούλα είναι μια αθλήτρια που έχει αφήσει τη σφραγίδα της στην ομάδα τα τελευταία τέσσερα χρόνια και ο Παναθηναϊκός θέλει και θα την έχει κοντά του και την επόμενη χρονιά τιμώντας την αγωνιστική αλλά και την ηθική της αξία. Ο τραυματισμός δεν αποτέλεσε σε κανένα σημείο τροχοπέδη στη σκέψη των ιθυνόντων και έτσι με αυτό τον τρόπο η Κοζανίτισσα αθλήτρια θα συνεχίσει στα “πράσινα”.
 Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Κωτούλα είπε “Ευχαριστώ από καρδιάς τον Πρόεδρο, τον Αντιπρόεδρο, τον Γενικό Γραμματέα κι όλη τη διοίκηση του Παναθηναϊκού για την κίνησή τους αυτή να προχωρήσουν άμεσα στην ανανέωση του συμβολαίου μου. Μαζί με τους προαναφερθέντες νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω και την team manager, την προπονήτρια μου και όλο το staff. Όλοι τους από την πρώτη στιγμή έδειξαν ότι είναι δίπλα μου και η συγκίνησή μου είναι πολύ μεγάλη για το τεράστιο ενδιαφέρον με το οποίο αντιμετώπισαν την κατάσταση στην οποία βρέθηκα. Για άλλη μια φορά αποδεικνύουν ότι ο Παναθηναϊκός δεν είναι απλά μια ομάδα, αλλά μια οικογένεια. Είναι μεγάλη τιμή και τεράστια χαρά για εμένα που αποτελώ μέλος της μεγαλύτερης ομάδας και νιώθω ευγνωμοσύνη που θα συνεχίσω να φορώ αυτή τη φανέλα. Ανυπομονώ να επιστρέψω στο γήπεδο, να κερδίσουμε ακόμη περισσότερους τίτλους και να πανηγυρίσουμε για αυτούς με τους οπαδούς μας. Πρώτα όμως ας ξεκινήσουμε από τους φετινούς”. Σήμερα το πρωί έγινε η επέμβαση από τον γιατρό κ. Κονίδη τον οποίο και ευχαριστεί θερμά για ακόμα μια φορά που ανέλαβε την χειρουργική επέμβαση της αθλήτριας».//ΣΠ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ