Μάρκου: «Το διπλό δελτίο μού δίνει παραπάνω αυτοπεποίθηση»

Ο Ίκαρος Καλλιθέας επικράτησε με 103-63 του ΚΑΟ Κορίνθου για τη 17η αγωνιστική του 2ου ομίλου της National League 2 και ο φόργουορντ των νικητών μίλησε για το σπουδαίο αυτό επίτευγμα. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο EOK Web Radio:

Για τη νίκη επί του ΚΑΟΚ: «Η ομάδα παίζει πολύ καλό μπάσκετ. Η νίκη αυτή ήρθε με την προσπάθεια όλης της ομάδας. Η Κόρινθος είναι πολύ καλή ομάδα, με πολύ καλούς παίκτες. Είχαμε δουλέψει όλη τη βδομάδα, στηριχτήκαμε πάνω στο πλάνο του κόουτς. Σεβόμαστε τον κάθε αντίπαλο. Δείξαμε στο παρκέ τα πράγματα που είχαμε δουλέψει όλη τη βδομάδα και μας βγήκαν όλα πολύ καλά, γι’ αυτό και η μεγάλη διαφορά που ήρθε».

Για το διπλό δελτίο: «Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για τα νέα παιδιά το διπλό δελτίο. Εγώ ανήκω στο Μίλωνα και παίζω στον Ίκαρο. Κάνω προπονήσεις και με το Μίλωνα, κάνω τα βάρη μου και φυσικά παίζω στον Ίκαρο για να παίρνω χρόνο συμμετοχής, που είναι πολύ σημαντικό για τα νέα παιδιά. Αυτό με βοηθάει πάρα πολύ, μου δίνει ψυχολογία, αλλά και οι προπονήσεις που κάνω με τον Μίλωνα με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ και με κάνουν πιο… άνετο στη National League 2 με τον Ίκαρο. Στον Μίλωνα είναι όλοι πολύ έμπειρα παιδιά και αυτό με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Έχω πολλή αυτοπεποίθηση στη National League 2».

Για τη φετινή χρονιά που διανύει: «Γενικά η χρονιά έχει “κυλήσει” πολύ ομαλά για εμένα, όλα πάνε πολύ καλά. Το μόνο που θα μπορούσε να πω ίσως είναι η κούραση, αλλά αυτό με κάνει καλύτερο και πιο δυνατό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Για τις προσωπικές του φιλοδοξίες: «Δουλεύω πάρα πολύ από πιο μικρός, από όταν ήμουν στη Χαλκίδα, έκανα πολλές ατομικές και πολλά βάρη. Θέλω να ακολουθήσω το μπάσκετ, είναι κάτι που μου αρέσει και περνάω καλά όταν παίζω. Σαν πρότυπό μου έχω τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, γιατί είναι ένα παιδί που για να φτάσει εκεί έχει περάσει πολλές δυσκολίες. Κι εγώ θα δουλέψω πολύ σκληρά και θα προσπαθήσω για το καλύτερο δυνατό».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ