Το μήνυμα του Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ για το Παγκόσμιο Κύπελλο

 

Το όνειρο του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, να προχωρήσει όσο το δυνατόν πιο μακριά στο Παγκόσμιο Κύπελλο σταμάτησε πάνω στη Βραζιλία, με τον ίδιο να κάνει τον απολογισμό του με ανάρτησή του στο ίνσταγκραμ.

Ο Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ εντυπωσίασε με την παρουσία του στο Μουντιάλ, με τη φανέλα της Νοτίου Κορέας, όμως η πορεία της ομάδας του στη διοργάνωση σταμάτησε στη Βραζιλία, μετά την ήττα με 4-1. Ο ίδιος με ανάρτησή του στα σόσιαλ μίντια και ένα μακροσκελές κείμενο, έκανε τον απολογισμό του.

Η ανάρτησή του:

«Τον Σεπτέμβριο του 2018 από την στιγμή που φόρεσα τη φανέλα της εθνικής ομάδας μέχρι σήμερα, εγώ και η ομάδα μου ανταμειφθήκαμε για τις προσπάθειες που κάναμε. Ευχαριστώ που καταφέραμε να τελειώσουμε το τουρνουά νιώθοντας περηφάνεια. Νιώθω περήφανος που τα δώσαμε όλα. Το γεγονός πως κάναμε τον κορεατικό λαό χαρούμενο στους ομίλους και συγκεκριμένα στο τελευταίο παιχνίδι, πρέπει να είναι το πιο ικανοποιητικό συναίσθημα που έχω νιώσει. Το συναίσθημα που προέρχεται από την ατυχή εμφάνιση στο τελευταίο παιχνίδι δεν είναι μία γραπτή απολογία, αλλά μία προσπάθεια να γίνω να πιο δυνατός ως Κορεάτης παίκτης.

Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που δεν ντρέπονται να γράψουν στο πληκτρολόγιο για τις προσπάθειες και τα κατορθώματα των παικτών και του προπονητικού επιτελείου, αλλά ξέρω ότι υπάρχουν πολλοί περισσότεροι άνθρωποι που με στηρίζουν. Έτσι, θα γεμίσω τις μπαταρίες μου και θα τα δώσω όλα ξανά.

Είμαστε άπειρα ευγνώμονες που μπορέσαμε να τελειώσουμε ένα μακρύ ταξίδι τεσσάρων ετών με τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της Κορέας και σας ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη και την αγάπη που έχουμε λάβει. Χρειαζόμαστε περισσότερη υποστήριξη και ενθάρρυνση γιατί είμαστε πιο δυνατοί μαζί».//

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ