Σονγκ: «Δείξαμε το μαχητικό πνεύμα μας, είναι δυνατό να νικήσουμε τη Βραζιλία»

 

Ο προπονητής του Καμερούν εμφανίστηκε χαρούμενος για την ισοπαλία κόντρα στην Σερβία, εμφανίστηκε πεπεισμένος πως η ομάδα του έχει πολλά ακόμα να δώσει στο τουρνουά, ενώ ξεκαθάρισε και την κατάσταση σχετικά με τον Ονάνα.

Το Καμερούν πήρε σπουδαία, έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας, ισοπαλία απέναντι στην Σερβία και ο Ιγκομπέρ Σόνγκ μίλησε για το μαχητικό πνεύμα της ομάδας του, τον ερχόμενο αγώνα με την Βραζιλία αλλά και την κατάσταση σχετικά με τον Αντρέ Ονάνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

 «Αυτό που ήταν σημαντικό ήταν να δείξουμε το μεγάλο μαχητικό πνεύμα μας και την αποφασιστικότητα που έχουμε. Αντιδράσαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε μετά το 3:1 για να επιστρέψουμε στο ματς. Βελτιωνόμαστε. Ήταν σημαντικό να δώσουμε στους ανθρώπους του Καμερούν χαρά. Αυτό που έχει σημασία είναι η νοοτροπία και το συλλογικό πνεύμα. Αυτό είναι μέρος του DNA μας ως Καμερούν και ίσως ήταν αυτό που έλειπε στον πρώτο αγώνα (σ.σ. κόντρα στην Ελβετία). Είναι δυνατό να νικήσουμε τη Βραζιλία. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας, δεν ήρθαμε εδώ για να περάσουμε απαρατήρητοι. Το Καμερούν έχει ακόμα να δώσει αρκετά σε αυτό το τουρνουά.
Σχετικά με τον Αντρέ Ονανά, θέλω να πω ότι είναι ένας σημαντικός παίκτης, αλλά βρισκόμαστε σε ένα δύσκολο τουρνουά. Ξέρω τι πρέπει να κάνω και αυτό είναι να διασφαλίσω ότι η ομάδα θα έχει προτεραιότητα έναντι των ατόμων. Ο Αντρέ ήθελε να φύγει από την ομάδα και αποδεχθήκαμε αυτή τη θέση. Σε μια ομάδα, η πειθαρχία είναι σημαντική».//


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ