Σονγκ: «Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος»

 

Ο τεχνικός του Καμερούν μίλησε στις κάμερες αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα της εθνικής ομάδας του απέναντι στην Ελβετία και στάθηκε στη χαλάρωση, που έδειξε η ομάδα του.

Η Ελβετία κέρδισε με 1:0 το Καμερούν, στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Το γκολ της νίκης πέτυχε ο Εμπολό, ο οποίος γενήθηκε στο Καμέρουν και πλέον είναι πολιτογραφημένος Ελβετός.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Υπάρχει ένα συναίσθημα απογοήτευσης. Θέλαμε περισσότερα, αλλά ξέρετε, το ποδόσφαιρο στο υψηλό επίπεδο κρίνεται στις λεπτομέρειες. Υπήρξε μία χαλάρωση και δεχθήκαμε γκολ. Σε αυτή τη φάση, το σημαντικό είναι το αποτέλεσμα και βρισκόμαστε πλέον σε μία κατάσταση όπου όλα τα επόμενα παιχνίδια θα είναι καθοριστικά. Σε ό,τι αφορά τον αγώνα, προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε, είχαμε ευκαιρίες που δεν μπορέσαμε να αξιοποιήσουμε, αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Αλλά ξέρουμε ότι όλα παραμένουν πιθανά. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες, αλλά και να τους δώσω να καταλάβουν τι είναι το υψηλό επίπεδο. Οι λεπτομέρειες είναι οι πιο σημαντικές, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή ως το τέλος».//


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ