Σάουθγκεϊτ: «Στόχος η νίκη με την Ουαλία»

 

Ο προπονητής της Αγγλίας σημείωσε ότι γνωρίζει πως οι Ουαλοί θα έχουν “πρόσθετα κίνητρα” όταν οι δύο ομάδες αναμετρηθούν την Τρίτη (29/11, 21:00) στον τελευταίο τους αγώνα στον 2ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η μεγάλη “Μάχη της Βρετανίας” αναμένεται με ανυπομονησία και στις δύο πλευρές με την Αγγλία να μην έχει ηττηθεί απ’ τους Ουαλούς απ’ το 1984, έχοντας κερδίσει τις τελευταίες έξι αναμετρήσεις.

«Είναι μια περήφανη ομάδα με πολύ καλούς παίκτες, οπότε περιμένουμε να παίξουν καλά και θα προετοιμαστούμε με τον ίδιο τρόπο που προετοιμαστήκαμε για τους προηγούμενους αντιπάλους» τόνισε ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, ο οποίος έχει όλους τους παίκτες του στη διάθεσή του πλην του Γουάιτ, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση.

«Έχουν μερικούς παίκτες παγκόσμιας κλάσης, έχουν καλό πνεύμα και οργάνωση και γνωρίζουμε και την ποιότητα της Ουκρανίας που κέρδισαν για να φτάσουν ως εδώ. Φαίνεται επίσης να έχουν επιπλέον κίνητρο για να παίξουν με την Αγγλία. Πρέπει να προετοιμαστούμε για όλες αυτές τις καταστάσεις, αλλά πρέπει να επικεντρωθούμε στο να παίξουμε καλά. Θα διαλέξουμε μια ομάδα που πιστεύουμε ότι μπορεί να κερδίσει το παιχνίδι, αυτή είναι πάντα η προτεραιότητα», τόνισε ο τεχνικός της Αγγλίας.//

 


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ