Σάντσεθ: «Ήταν μια πολύ καλή προσπάθεια»

 

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός του Κατάρ, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Σενεγάλη, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του στάθηκε επάξια στο παιχνίδι, ενώ επεσήμανε πως πρέπει να δείξουν το ίδιο πρόσωπο και απέναντι στην Ολλανδία.

Ο Φέλιξ Σάντσεθ τόνισε πως ο στόχος για τους Καταριανούς δεν ήταν να βάλουν… φωτιά στον κόσμο με την παρουσία τους στο Μουντιάλ, αλλά έχουν μια καλή εμφάνιση και να διοργανώσουν ένα ωραίο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήταν μια πολύ καλή προσπάθεια. Προσπαθήσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί κατά τη διάρκεια του αγώνα. Πρέπει να συγχαρούμε τους παίκτες για την προσπάθειά τους και να περιμένουμε να δουλέψουν προς αυτή την κατεύθυνση για τον επόμενο αγώνα, με την Ολλανδία την Τρίτη. Σήμερα δείξαμε όσα μπορούμε να κάνουμε και πέρ​α από το αποτέλεσμα, παίξαμε καλά. Τι μας επιφυλάσσει το μέλλον; Θα πρέπει να προετοιμαστούμε για να παίξουμε με την Ολλανδία. Ξέρουμε ότι θα είναι ένα ακόμη πιο δύσκολο παιχνίδι εναντίον ενός σπουδαίου αντιπάλου, με μερικούς εξαιρετικούς παίκτες. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Το πλάνο και ο στόχος για τους παίκτες είναι να κάνουμε καλούς αγώνες, όπως σήμερα που παίξαμε σε καλό επίπεδο. Ούτε εγώ ούτε η ομάδα μου δεν περιμέναμε ποτέ να βάλουμε φωτιά στον κόσμο, παρά το γεγονός ότι το τουρνουά είναι στην έδρα μας. Οι προσδοκίες ήταν να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και να διοργανώσουμε ένα καλό Παγκόσμιο Κύπελλο και αυτό ισχύει. Θέλαμε να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε στο γήπεδο, οι περισσότεροι από τους αντιπάλους μας είναι πιο μπροστά μας με πολλούς τρόπους, αλλά καταφέραμε να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε».//

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ