Σαΐς: «Δεν τελείωσε η διοργάνωση, υπάρχει ακόμη ένας αγώνας»

 

Ο αρχηγός του Μαρόκου εμφανίστηκε απογοητευμένος για τον αποκλεισμό, έστειλε μήνυμα… τρίτης θέσης, ενώ μίλησε και για το πρόβλημα τραυματισμού του.

Το… παραμύθι του Μαρόκου στο Μουντιάλ 2022 έφτασε στο τέλος του, καθώς η Γαλλία με τη νίκη της με 2:0 απέκλεισε τους Βορειοαφρικανούς στον ημιτελικό της διοργάνωσης.

Λίγο μετά το τέλος του ημιτελικού, ο αρχηγός των Αφρικανών, Ρομέν Σαΐς εμφανίστηκε φανερά απογοητευμένος, τόσο για τον τραυματισμό του αλλά όσο και για αποκλεισμό της εθνικής του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Προφανώς υπάρχει απογοήτευση. Είμαστε ανταγωνιστές και θα θέλαμε να πάμε μέχρι το τέλος. Πετύχαμε όμως κάτι εξαιρετικό. Δεν τελείωσε η διοργάνωση, υπάρχει ακόμη ένας αγώνας. Μια τρίτη θέση, θα είναι υπέροχο. Είναι κάτι που θα πρέπει να μας βοηθήσει στις επόμενες διοργανώσεις, Μουντιάλ και Κόπα Αφρικα. Όλα είναι δυνατά στο ποδόσφαιρο, όταν κάνεις το σωστό, όταν έχεις καλή πνευματική κατάσταση και την επιθυμία να δώσεις τα πάντα στο γήπεδο. Και θέλουμε να φέρνουμε τρόπαια στο Μαρόκο! Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους Μαροκινούς. Μας βοήθησαν πολύ σε όλη την διάρκεια της διοργάνωσης, είτε στο Μαρόκο είτε εδώ, όπως και οι οικογένειές μας, είχαμε εξαιρετική υποστήριξη και είμαστε πολύ υπερήφανοι να τους κάναμε να ζήσουν μια τέτοια στιγμή. Έκανα ένα τεστ πριν τον αγώνα όπου ένιωσα καλά, όμως δυστυχώς, μετά από μια ενέργεια τραυματίσθηκα. Δεν έχω μετανιώσει, θα προτιμούσα να μου συμβεί κατά την διάρκεια της προθέρμανσης. Αλλά, αυτό ήταν το πεπρωμένο».//

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ